Haberler

    Beşiktaş Yeni Sezonda da Olimpiyat Stadı'nı Kullanmak İstiyor

    Güncelleme:

    Beşiktaş yönetimi 2015-16 sezonunda da Atatürk Olimpiyat Stadı'nı kullanmak için ön başvuruda bulundu.

    Belki yıllar boyunca unutulmayacak Liverpool zaferine ev sahipliği yaptı ama Beşiktaş bu sezon hiçbir şeyden çekmedi Olimpiyat Stadı'ndan çektiği kadar! Özellikle lig maçlarında passolig uygulamasının da etkisiyle boş kalan statta puanlar havaya uçtu. Olimpiyat'taki 5 lig maçında sadece Bursa'yı yenebilen, F.Bahçe ve G.Saray'a boyun eğen, Rize ve Eskişehir'le berabere kalan Kartal, 10 puan kaybetti. Hal böyle olunca, Siyah-Beyazlılar çareyi Osmanlı Stadı'na taşınmakta bulmuştu.

    PROTOKOL TALEBİ

    Herkes, Vodafone Arena'ya taşınmak için sabırsızlanırken, ortaya çıkan şok bir belge şaşkınlık yarattı. Beşiktaş, 2015-16 sezonunda da Olimpiyat'ta oynamak için başvuru yaptı. 'Beşiktaş Futbol Yatırımları Ticaret A.Ş.' tarafından Beşiktaş Şirketler Grubu Genel Koordinatörü Gökhan Sarı imzasıyla İstanbul Olimpiyat Oyunları Hazırlık ve Düzenleme Kurulu'na yapılan başvuruda "Profesyonel Futbol Takımımızın 2015-16 sezonunda Süper Lig, Türkiye Kupası ve UEFA kupaları organizasyonlarında Olimpiyat Stadyumu'nu kullanması hususunda kurulunuz ile protokol anlaşması yapma talebimizi müsaadelerinize arz ederiz" ifadeleri yer aldı.

    YENİ SEZONA YETİŞMESİ MUCİZE Mİ?

    UEFA'ya stat bildirimleri nisan ayında yapılıyor. Beşiktaş, sözleşmeyi bir an önce yapmak için elini çabuk tuttu. Bu başvuru, bir anlamda Arena'nın yeni sezona da yetişmesinin mucize olacağının da göstergesi kabul ediliyor.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Atatürk Olimpiyat Stadı Liverpool Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (9)

    Sec1907Mobil-IOS:

    Bitiremiyeceklerini anladilar Dolmabahce yi en sonunda

    1
    10
    yanıtYanıtla
    musicologo y menesmobilWeb@haberler.com:

    Olimpiyat stadı beşiktaşa yakisiyo.

    8
    2
    yanıtYanıtla
    musicologo y menesmobilWeb@haberler.com:

    Olimpiyat stadı beşiktaşa yakisiyo.

    7
    2
    yanıtYanıtla
    1903:

    yalan haber renkli basının uydurmaları önümüzü kesemeyeceksiniz ulann

    8
    1
    yanıtYanıtla
    vodafone arena:

    türkiyenin değil dünyanın en güzel stadlarından birisi olacak hemde boğaz manzaralı va şehrin göbeğinde triibünleri sahaya en yakın stad olacak Türkiyede rakipler kolay kolay çıkamayacak. 45. 000 kişik miş beyler stad biz onu 50. 000 bin yaparız itişe sıkışa :))

    6
    2
    yanıtYanıtla
    AltayMobil-IOS:

    Yeni sezonda aksilik olmasın diye önlem almışlar kafanız basmıyor mu hiç! Ne beyinsiz haberler yapıyorsunuz!

    7
    1
    yanıtYanıtla
    şişkoMobil-ANDROID:

    verseniz bi rizeli mutahite çoktan bitmişti.ayıp yahu

    5
    0
    yanıtYanıtla
    mehmetMobil-ANDROID:

    bu stad bitmezzzzzzzz calisan yok

    2
    0
    yanıtYanıtla
    çapalı kartal:

    Beyler bu haberde az da olsa gerçeklik payı var. Canlı yayını devamlı izliyorum. Görünürde çalışanla 10-15 kişiyi geçmiyor koca inşaatta. Neden yavaşlıyorlar, neyi hesap ediyorlar bilmiyorum. Para da bulındu ama çok çok yavaş ilerliyor.

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title