Haberler

Vodafone Arena'da Güvenliği Artırma Çalışmaları Başladı

Güncelleme:

Beşiktaş, geçtiğimiz günlerde iş güvenliği tedbirlerinin yetersiz olduğu gerekçesiyle inşaatı durdurulan Vodafone Arena ile ilgili bir açıklama yaptı.

Üç hafta önce meydana gelen kaza sonrası Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın talepleri doğrultusunda inşaatı durdurulan Vodafone Arena'da güvenliği artırıcı çalışmalar yapılıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi zabıta ekiplerince vurulan mühür sökülerek 100 kişilik ekiple güvenlik çalışmalarına başlandığı kulüp tarafından açıklandı.

İŞTE KULÜPTEN YAPILAN AÇIKLAMA

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Vodafone Arena inşaatında, iş güvenliğinin artırılması konusunda çalışmalara başlandı. Stadımızda bugün mühür sökülerek, 100 kişilik bir ekip ve kulüp yetkililerimizle birlikte çalışmalar yapılmaktadır" denildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

SİYahbeYAZ:

stadın açılmaması kesinlikle ve kesinlikle siyasi bir olay arkadaşlar ben çarşının içindeyim.

6
2
yanıtYanıtla
çarşı:

2 sezondur kombine alıyoruz ankara konya geziyorsunuz başakşehirde oynuycaz dediniz kombine aldık şimdide ikinci yarıya açılıyor diyorsunuz kusura bakmayın para basmıyoruz o stad ikinci yarıyada yetişmez kandırmayın milleti iki haftada bir stad inşaatımı durur bazı güçler stadın bitmemesi için elinden geleni yapıyorlar bunlara ragmen halen masal anlatıyorsunuz

5
0
yanıtYanıtla
yunus:

o stadı eylülde açacağız diyen başkan stadın daha kaba inşaatı sürerken nasıl böyle bir vaad verebildi garip doğrusu. Şimdi sezonun 2. yarısına yetiştirmeye çalışıyoruz denildi. Ama devletin yardım etmesi hatta o stadı yapıp beşiktaşa teslim etmesi gerekirdi.

4
0
yanıtYanıtla
beşiktaşlı:

devletten yardım falan istemeyız biz arkadaşlar gölge etmesin başka ihsan istemez

4
0
yanıtYanıtla
FORZA:

alem biter ortam biter para biter bu stad bitmez ULAN!

2
1
yanıtYanıtla
cevat:

Trabzon stadını yapan FİRMANIN , İŞ GÜVENLİĞİ VARMI. . ??Denetleyen varmı. . ??Devlet Eliyle Hediye . . ??BJK Kendi Kaynaklarıyla , Alın Teriyle STAD YAPIYOR. . Devletin maddi olarak hiçbir yardımı olmadığı gibi. . Her fırsatta bir kusur bulunarak ENGELLENİYOR. . ??

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title