Haberler

Beşiktaş'ta Yeni Yol Haritası

Yönetim, Bu Hafta İçinde Denizli ile Görüşerek, Yeni Sezonun Yol Haritasını Belirleyecek.

Siyah beyazlı ekipte gündemin ilk maddesini takımdan gönderilecek yabancı oyuncular oluşturuyor.Beşiktaş'ta yeni sezon öncesi yeri garanti ilk isim bir yıldır futbol oynamayan Matıas Delgado,Ernst, Sıvok ve Ferrarı'nin de takımda kalmaları bekleniyor.

2009-2010 sezonuna 7 Ağustos 2009 tarihinde Süper Lig'in ilk haftasında oynadığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı ile başlayan Beşiktaş, dün akşam Sivasspor ile oynadığı lig karşılaşması ile resmen olmasa da sezonu kapattı. Sahadan 2-2 beraberlik ile ayrılan Siyah Beyazlılar, Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Kupası'nın ardından sezonun bitimine 3 hafta kala lig yarışından da hedefe ulaşamadan koptu.Bu sezon mücadele ettiği üç kulvarda da başarılı olamayan Beşiktaş'ta şimdiden yeni sezonun planlanması yapılmaya başlandı. Siyah Beyazlı yönetim, teknik direktör Mustafa Denizli ile bir yıl daha yola devam kararı almasının ardından, transferi de yeni sezon başlamadan bitirmek istiyor.

SİYAH BEYAZLI EKİPTE GüNDEMİN İLK MADDESİNİ TAKIMDAN GÖNDERİLECEK YABANCI OYUNCULAR OLUŞTURUYOR

Önümüzdeki hafta içinde başkan Demirören ve futbol komitesi başkanı Serdal Adalı'nın teknik direktör Denizli ile bir araya geleceği öğrenilirken, yapılacak görüşmede öncelikli konunun takımdan gönderilecek yabancı oyuncuların belirlenmesi olacağı kaydedildi. Beşiktaş'ın yeni sezon öncesi kadrosunda Ernst, Fink, Sivok, Ferrari, Tello, Bobo, Tabata, Holosko, Delgado, Zapatocny ve Schildenfeld olmak üzere 11 yabancı oyuncusu olacak. Bu futbolculardan Bursaspor'da kiralık olarak forma giyen Zapotocny'nin yeniden kiralık verileceği kaydedilirken, önümüzdeki sezon sonu serbest kalacak olan ve bu sezon Avusturya'nın Sturm Graz takımında kiralık olarak forma giyen Schildenfeld'in ise satılması düşünülüyor.

BEŞİKTAŞ'TA YENİ SEZON ÖNCESİ YERİ GARANTİ İLK İSİM, BİR YILDIR FUTBOL OYNAMAYAN MATIAS DELGADO

Yönetim ve teknik kadroyu sıkıntıya düşüren konu ise diğer 9 yabancıdan gönderilecek 3 oyuncuyu belirlemek olacak. Bu 9 oyucundan yeri garanti olan ilk isim, bir yıldır futboldan uzak kalan ve sadece antrenmanlara çıkan Matias Delgado. Arjantinli oyuncunun Denizli tarafından önümüzdeki sezonun transferlerinden biri olarak görüldüğü ve Delgado'nun kesin olarak kadroda kalacağı biliniyor. Ernst, Sivok ve Ferrari'de önümüzdeki sezon yeniden Beşiktaş formasını giyecek diğer 3 isim olarak göze çarpıyor. Geçtiğimiz aylarda Beşiktaş ile 3 yıllık yeni sözleşme imzalayan Holosko'nun da Dünya Kupası sonrası kendisine teklif gelmesi halinde satılabileceği belirtildi. Beşiktaş'taki diğer yabancı oyunculardan Tello, Tabata, Bobo ve Fink'e gelecek tekliflerin değerlendirileceği öğrenilirken, bu futbolculardan en az ikisinin takımdan gönderilmeye en yakın isimler olduğu kaydedildi.

Övünç ÖZDEM/İSTANBUL

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Fatih Karagümrük Süper Lig'e veda etti

Fatih Karagümrük Süper Lig'e veda etti

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'i öve öve bitiremedi: CHP'ye yeni bir renk kattı

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'i öve öve bitiremedi: CHP'ye yeni bir renk kattı

İstanbul'da polislere ateş açan magandalardan birisi öldü, diğeri hastanede

İstanbul'da polislere ateş açan magandalardan birisi öldü, diğeri hastanede

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan: Görüntüler 7 yıl öncesine ait, tamamıyla aile ortamı

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan: Görüntüler 7 yıl öncesine ait, tamamıyla aile ortamı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title