Haberler

Beşiktaş, Stoper Transferinde ilk Sıraya Serdar Aziz'i Koydu

Güncelleme:

Beşiktaş'ın stoper mevkisi için düşündüğü ilk isim Bursaspor'lu Serdar Aziz oldu. Siyah-beyazlılar Serdar için Bursaspor'a teklif yapmaya hazırlanıyor.

Beşiktaş, Serdar Aziz için Bursaspor ile masaya oturuyor. Teknik direktör Şenol Güneş''in raporu doğrultusunda hareket eden siyah-beyazlı idareciler çalışmalarını hızlandırdı.

YENİDEN PARLATMIŞTI

14. şampiyonluğun mimarı Şenol Güneş, Devler Ligi'nde de iş yapacak bir kadro isterken savunmaya 4 takviye talep etmişti. Bunların arasında birinci öncelik hızlı stoper olarak belirlenmişti. Son tercihe sol bek yazan Şenol Güneş, stoper önceliğini de Serdar Aziz olarak belirledi. Bursa'da birlikte çalıştığı Serdar Aziz'i yeniden partalan tecrübeli hoca, milli stoperi takımın iskeletine monte edecek.

3 MİLYON EURO+2 FUTBOLCU

25 yaşındaki oyuncunun 1 Temmuz 2018'e dek Bursaspor ile sözleşmesi var. Ancak Bursaspor oyuncuyu değerini bulmuşkan satmak istiyor. İlk istek 8 milyon euro bonservis ücretiydi. Ancak Timsahlar bunu 5-6 milyon euroya çekmiş durumda. Beşiktaş ise 3 milyon euro nakit para ve takas formülünü masaya koyacak. Alexis, Veli, Franco ve Milosevic isimleri Bursa'ya önerilecek.

BURSASPOR TOLGAY'I İSTİYOR

Bursa'nın Tolgay'a sıcak baktığı ama Beşiktaş'ın bu ismi bırakmadığı belirtildi. Avrupa Şampiyonası sürecinde Serdar'ı bitirmek isteyen Beşiktaş, 2. bir kaliteli stoperle savunmasını Şampiyonlar Ligi'ne hazır hale getirecek.

(Akşam)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Serdar Aziz Şenol Güneş Bursaspor Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title