Haberler

Beşiktaş Maçı Öncesi Şenol Güneş'in Umudu Teofilo

Bordo - mavili futbolcular, Trabzonspor'a imza atar atmaz, Audi Q7 marka otomobil alan Brezilyalı futbolcu Jaja'ya takıldı.

Bordo - mavili futbolcular, Trabzonspor'a imza atar atmaz, Audi Q7 marka otomobil alan Brezilyalı futbolcu Jaja'ya takıldı. Kaptan Yattara, Beşiktaş'ın yıldız ismine gönderme yaparak, 'Sıra sen de Q7, göster kendini' diyerek geçtiğimiz hafta sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Jaja'ya moral verdi. Bu arada bordo - mavili takımda üç futbolcu Q7 marka otomobil kullanıyor.

Trabzonspor'da Beşiktaş maçı öncesi teknik heyetin morali yükseltme çalışmaları takıma olumlu yansıttı. Sürekli olarak birbirleriyle şakalaşan futbolcular son günlerde en çok arabalara olan tutkusu ile tanına Brezilyalı futbolcu Jaja'ya takılıyor. Trabzonspor'a imza atar atmaz Audi Q7 marka otomobil alan Jaja'ya takılan kaptan Yattara, "Sıra sende Q7 göster kendini. Ne kadar hızlısın ve güçlüsün, görelim" dedi. Diğer takım arkadaşlarının da sık sık şakalaştığı Jaja ise, Beşiktaş maçı için umutlu konuştu. Brezilyalı futbolcu, tipik bir santrafor olmadığını da belirterek, "Gol atmayı da attırmayı da seviyorum ama santrafor değilim. Daha çok forvet arkasında oynamayı seviyorum. Umarım Beşiktaş maçında da bu özelliğimi iyi kullanırım" dedi. Bu arada bordo - mavili takımda Jaja'nın dışında Alanzinho ve Colman'da Q7 marka otomobil kullanıyor.

GÜNEŞ'İN UMUDU TEOFİLO

Bordo - mavili takımda son haftalarda yaşanan gol sıkıntısı nedeniyle kara kara düşünen teknik direktör Şenol Güneş, Kolombiyalı futbolcu Teofilo'ya sarıldı. Lige iyi bir başlangıç yapan ancak son haftalarda performansında ciddi bir düşüş meydana gelen Teofilo'ya Beşiktaş maçında ileride tek forvet olarak görev vermeyi düşünün Güneş, Yattara ve Jaja'yla bu oyuncuyu destekleyecek. Umut'u yine kulübede oturtmayı düşünen tecrübeli teknik adam Engin Baytar'dan da hücum organizasyonlarını yönetmesini isteyecek.

MUSTAFA VE CEYHUN FORMA İÇİN YARIŞIYOR

Glowacki'nin sakatlığı nedeniyle, Giray'ın ise kart cezalısı oluşu nedeniyle Beşiktaş maçında oynayamayacak olması üzerine Şenol Güneş, stoperde Egemen'in yanında Ceyhun veya Mustafa Yumlu'ya görev verecek. İki futbolcu arasında kıyasıya bir rekabet yaşanırken sezon başından itibaren hiçbir maçta kadroya giremeyen Mustafa Yumlu, oldukça heyecanlı. Güneş, genç oyuncuyla sürekli olarak konuşarak moral veriyor.

BİLETLER SATIŞA ÇIKTI

Trabzonspor'un Beşiktaş ile oynayacağı maçın biletleri bugün satışa çıktı. Belirlenen bilet fiyatları ise şu şekilde: "Kale arkası: 25 TL, Türk Telekom: 50 TL, Misafir takım: 50 TL, Kapalı kenar: 80 TL, Kapalı orta: 120 TL, VIP: 200 TL, VIP Özel: 400 TL." Bordo - mavili taraftarlar Beşiktaş ile oynanacak olan bu maça son haftalardaki kötü gidişata rağmen yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Yunus Emre SEL/TRABZON-DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Gümrük ekiplerinden Mersin'de tarihi yakalama! 1 milyar TL'lik kaçakçılık önlendi

Gümrük ekiplerinden Mersin'de tarihi yakalama! 1 milyar TL'lik kaçakçılık önlendi

Deniz Akkaya'dan kızıyla ilgili ağızları açık bırakan sözler: Önce dövdü sonra balkona kilitledi

Deniz Akkaya'dan kızıyla ilgili ağızları açık bırakan sözler: Önce dövdü sonra balkona kilitledi

Bahçeli 5 yıl sonra aynı yerde! Sinan Ateş'in yerini Ahmet Yiğit Yıldırım aldı

Bahçeli 5 yıl sonra aynı yerde! Sinan Ateş'in yerini Ahmet Yiğit Yıldırım aldı

Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde İstiklal Marşı'na saygısızlık yapan araştırma görevlisi açığa alındı

Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde İstiklal Marşı'na saygısızlık yapan araştırma görevlisi açığa alındı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title