Haberler

Beşiktaş, Ligde İkinci Sıraya Yükseldi

Siyah beyazlı ekip, ligin 26. haftasında Akhisar Belediyespor'u 3 0 yenerek puanını 50'ye yükseltti ve Kayserispor'a 1 0 mağlup olan Galatasaray'dan ikinciliği devraldı Çaykur Rizespor maçında 2 gol atan Mustafa Pektemek, Akhisar Belediyespor karşısında gollerine devam etti Atiba Hutchinson, Akhisar Belediyespor maçında attığı golle, siyah beyazlı forma altında ilk gol sevincini yaşadı.

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında sahasında Akhisar Belediyespor'u 3-0 mağlup eden Beşiktaş, 2. sıraya yükseldi.

Haftaya 3. sırada başlayan siyah-beyazlı ekip, rakibini mağlup ederek puanını 50'ye yükseltti ve Kayserispor'a kendi sahasında 1-0 yenilip 49 puanda kalan Galatasaray'dan da ikinciliği devraldı.

Beşiktaş, rakibi karşısında maç boyunca rahat bir oyun sergiledi. Oyunu 90 dakika boyunca kontrol eden siyah-beyazlı ekip, Akhisar Belediyespor'a pozisyon vermedi. "Kara Kartallar", her iki yarıda bulduğu gollerle, karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı ve haftayı 3 puanla tamamladı.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda iyi savunma

Siyah-beyazlı ekip, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda rakiplerine karşı iyi savunma yaptı.

Beşiktaş, Süper Lig'de bu statta oynadığı son 4 maçta, konuk ekiplere gol şansı tanımadı. Bu karşılaşmalarda, Eskişehirspor'u 1-0 ve Akhisar Belediyespor'u da 3-0 mağlup eden "Kara Kartallar", Bursaspor ile Medical Park Antalyaspor maçlarından da 0-0 beraberliklerle ayrıldı.

Ligde yaptığı son 7 maçta sadece 3 gol yiyen ve bunları da penaltıdan kalesinde gören siyah-beyazlı ekip, başarılı savunmasıyla dikkati çekti.

Beşiktaş, ikinci yarıya 10 kişi başladı

Mücadelenin ikinci yarısına Beşiktaş, 10 kişiyle başladı.

İlk yarıda başından sakatlanan Mustafa Pektemek, soyunma odasındaki tedavisi nedeniyle ilk yarıda takımla sahaya çıkmadı. Siyah-beyazlı oyuncu, tedavisinin bitmesiyle 1 dakika sonra oyuna dahil oldu.

İlk yarıda goller peş peşe geldi

Siyah-beyazlı ekip, ilk yarıda peş peşe goller buldu.

Mücadelenin 2. dakikasında Veli Kavlak ile 1-0 öne geçen Beşiktaş, 8. dakikada Mustafa Pektemek ile farkı 2'ye (2-0) çıkardı.

Ligde daha önce Kasımpaşa karşısında gol sevinci yaşayan Veli de 2. golüne ulaştı.

Mustafa Pektemek gollere devam etti

Beşiktaş formasıyla gol hasretini geçen hafta Çaykur Rizespor karşısında sonlandıran Mustafa Pektemek, bu sevinci Akhisar Belediyespor karşısında da yaşadı.

Maçın 8. dakikasında Motta'nın soldan ortasında altıpasta iyi yükselen Mustafa, kafayla meşin yuvarlağı filelere gönderdi. Böylece üst üste 2. kez gol sevinci yaşayan tecrübeli oyuncu, 3 gole ulaştı. Ancak 12. dakikada rakibiyle çarpışan ve kanlar içinde kaldığı gözlenen siyah- beyazlı oyuncunun başına bandaj yapıldı. Mustafa, ikinci şansızlığı ise 23. dakikada rakibin uzaklaştırmak istediği topun yüzüne gelmesiyle yaşadı.

Forması da kanlanan siyah-beyazlı oyuncu formasını değiştirdi. Devre arasında kafasına dikiş atılan Mustafa, ikinci yarıda da rakiplerin müdahalesi sonrası yerde kaldı.

Maç içinde kullanabileceği tüm formaları kullanan Mustafa, 58. dakikaya kadar dayanabildi. Bu dakikada saha kenarına gelen siyah-beyazlı oyuncu, daha fazla dayanamadı ve yedek kulübesine oturdu. 2 dakika 10 kişi oynayan Beşiktaş'ta Mustafa'nın yerine Almeida oyuna dahil oldu.

Hutchinson'ın ilk golü

Sezon başında transfer edilen ve farklı pozisyonlarda başarılı bir şekilde görev yapan Atiba Hutchinson, ilk gol sevincini Akhisar Belediyespor karşısında yaşadı.

Tecrübeli oyuncu, 69. dakikada takımının 3. golüne imza attı.

Holosko da maçı tamamlayamadı

Siyah-beyazlı ekipte uzatma dakikalarında sakatlanan Filip Holosko da maçı tamamlayamadı.

İkinci yarıya Mustafa Pektemek'in tedavisi nedeniyle 10 kişi başlayan Beşiktaş, Holosko'nun sedyeyle oyundan çıkmasıyla maçı 10 kişi tamamladı.

Ersan, sekerek çıktı

Beşiktaş, ilk değişikliğini 53. dakikada Ersan Adem Gülüm'ün yerine Jermaine Jones ile yaptı.

Ayak parmağındaki nasır nedeniyle sıkıntı yaşayan Ersan'ın sekerek kenara geldiği gözlendi. Bu oyuncu, doğrudan soyunma odasına gitti.

Ersan'ın çıkmasının ardından kalan bölümde savunmanın göbeğinde Necip Uysal görev yaptı.

Sezonun en erken golünü attı

Siyah-beyazlı ekip, 2. dakikada Veli Kavlak'ın ayağından bulduğu golle, ligde sezonun en erken golüne ulaştı.

Daha önce ligin ilk yarısında Sivasspor karşısında 5. dakikada gol bulan Beşiktaş, Akhisar Belediyespor maçında 2. dakikada skor bulmayı başardı.

Tolga'ya Akhisar Belediyespor sağlık heyeti müdahale etti

Karşılaşmanın 32. dakikasında sakatlanan Beşiktaş'ın kalecisi Tolga Zengin'e Akhisar Belediyespor sağlık ekibi müdahale etti.

Kafasına aldığı darbenin ardından zaman zaman sıkıntı yaşayan Mustafa'ya Beşiktaş sağlık ekibinin tedavi uygulaması sırasında sakatlanan tecrübeli kaleciye, ilk yardımı konuk takımın çalışanları yaptı. Akhisar Belediyesporlu sağlık ekibinin bu centilmence davranışını hakem Bülent Yıldırım ve Beşiktaş kenar yönetimi de tebrik etti.

Akhisar Belediyespor'a İstanbul deplasmanı yaramadı

Mütevazı kadrosuyla başarılı şekilde mücadele eden Akhisar Belediyespor'a İstanbul deplasmanları yaramadı.

Süper Lig'de İstanbul'da Fenerbahçe'ye 4-0 mağlup olan ve Galatasaray'a da 6-1'lik skorla boyun eğen Ege temsilcisi, Beşiktaş karşısında da tutunamadı. Siyah-beyazlı ekip, rakibini 3-0 yendi.

Yine gollü geçti

İki takım arasında oynanan 4. maç da gollü geçti.

İki sezonda 4. lig mücadelesine çıkan iki ekibin taraftarları gole doydu. Taraftarlar, bu 4 maçta toplam 18 gol izleme şansı yakaladı.

Geride kalan sezonda oynanan iki maçtan birini Beşiktaş 3-1, diğerini ise Akhisar Belediyespor 4-1 kazandı. Bu sezonun ilk yarısındaki müsabaka 3-3 eşitlikle sonlanırken, bugün de siyah-beyazlılar ikinci karşılaşmada Ege temsilcisini 3-0'la geçti. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Akhisar Belediyespor Mustafa Pektemek Galatasaray Beşiktaş Spor Haberler

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Eurovision'da birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title