Haberler

Beşiktaş Küme Düştü

Güncelleme:

Beşiktaş Camiası Bu Haberle Şok Oldu.

Aroma Erkekler Voleybol 1. Ligi'nde Beşiktaş, sahasında Maliye Piyango'ya 3-1 yenilince küme düşmekten kurtulamadı.

Aroma Erkekler Voleybol 1. Ligi'nde normal sezonun son hafta karşılaşmasında Maliye Milli Piyango'ya kendi evinde 3-1 yenilen Beşiktaş, ligden düştü.

Ligde son hafta maçları öncesinde 17 puanla averajla 10. sırada bulunan siyah-beyazlı takım, aynı puanla önünde yer aldığı Çankaya Belediyesi ANKA Spor'un, deplasmanda TOFAŞ'ı 3-1 yenmesiyle lige veda etti.

Karşılıklı sayılarla başlayan karşılaşmada takımlar, birbirlerine üstünlük kurmakta zorlanırken, Beşiktaş, son bölümlerdeki etkili mücadelesiyle ilk seti 25-22 kazandı.

İkinci sete iyi başlayan Beşiktaş, ilk teknik molaya 8-3 önde girdi. Ancak daha sonra çok iyi bir performans sergileyen Maliye Milli Piyango, rakibinin yaptığı hataları değerlendirerek, seti 34-32 kazandı ve skoru 1-1 yaptı.

Üçüncü sete çok iyi başlayan Beşiktaş, devamını getiremeyince son bölümlerde üstün bir mücadele ortaya koyan konuk ekip, seti 25-23 kazanarak, 2-1 öne geçti.

Dördüncü sete iyi başlayan Beşiktaş, bir ara 21-13 öne geçmesine rağmen, yakaladığı bu avantajı kullanmayı başaramadı ve Maliye Milli Piyango müthiş performansıyla seti 26-24 kazanarak, karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Keçeli, Fahrettin Curoğlu, Ahmet Akpınar ve Şeref Yalçın da karşılaşmayı takip etti.

Beşiktaş Erkek Voleybol takımı, yabancı oyuncularının artan perfomansıyla ligdeki son 5 maçında sadece ezeli rakibi Fenerbahçe'ye mağlup olmuştu.

22. hafta maçları öncesinde 12 takımlı ligde 17 puanla 11. sırada yer alan Beşiktaş, aynı puana sahip 10. sırada yer alan Çankaya Belediyesi ANKA Spor'un averajla altında yer alıyordu. Siyah beyazlı ekip, müsabakada 1 set daha kazanabilseydi, ligde kalabilecekti.

GENÇ TAKIMIN KATKISI YETMEDİ

Normal sezonun son maçında averajla rakibinin üstünde yer alan ve alacağı 1 puanla ligde kalacak Beşiktaş'a, genç takımının katkısı da yetmedi.

Gençler Ligi'nde alınan puanların da etkide bulunduğu bu sezon, Beşiktaş, genç takımından 2.5 puan almanın avantajına sahip olurken, Çankaya Belediyesi ANKA Spor ise bu katkıyı elde edemedi.

Averajla önde olmanın yanı sıra 2.5 puanlık avantajını elinde bulunduran siyah-beyazlı ekibe Maliye Milli Piyango karşısında 1 puan yetecekti. Beşiktaş, 1 puan almak için en kötü olasılıkla rakibine 3-2 yenilmeyi hedeflerken, maç sonunda ummadığı bir sonuçla karşı karşıya kaldı.

Rakibini yenemediği gibi, 2 set de alma başarısı gösteremeyen Beşiktaş'a genç takımından gelen 2.5 puan da yetmedi ve Çankaya Belediyesi ANKA Spor'un gerisinde kalarak 2. Lig'e düştü.

Ayrıca Beşiktaşlı taraftarlar sezon ortasında Erkek Voleybol takımında yer alan oyuncuların paralarını alamamasından dolayı yönetime tepki göstermişti. Basketbol ve futbolda birçok yıldız ismi kadrosuna katan Beşiktaş'ta Voleybol takımının paraları verilmeyince, siyah-beyazlı taraftarlar maçlarda "Voleybolu mu sattınız?" şeklinde tezahuratlarda bulunmuştu.

2006-2007 sezonunda da küme düşen Beşiktaş, iki sezon ikinci ligde mücadele etmiş ve ardından da 2009-2010 sezonunda yeniden birinci lige çıkmayı başarmıştı.

Kaynak: AA / Spor

Spor Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title