Haberler

Beşiktaş Fenerbahçe capsleri (BJK FB derbisi capsleri)

Güncelleme:

Beşiktaş Fenerbahçe maçı capsleri. Her derbi sonrası olduğu gibi Beşiktaş Fenerbahçe maçı sonrası da sosyal medya komik kareler ile doldu. Derbi capslerinden en komik olanlarını sizler için derledik. Beşiktaş Fenerbahçe derbisi capslerini görüntülemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Beşiktaş Fenerbahçe maçı capsleri. BJK FB derbisi sonrası sosyal medyada caps çılgınlığı başladı. Her derbi sonrası olduğu gibi Beşiktaş Fenerbahçe maçı sonrası da sosyal medya caps adı verilen komik kareler ile doldu. Derbi capslerinden en komik olanlarını sizler için derledik. Beşiktaş Fenerbahçe derbisi capslerini görüntülemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında oynanan ve Beşiktaş'ınFenerbahçe'yi 3-2 yendiği maçın en kritik pozisyonu olan ve de Robin van Persie'nin şutuyla ağları bulan golün ardından Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Kuddusi Müftüoğlu, net bir açıklama yaptı.

"TOPUN ÇİZGİYLE VEDALAŞTIĞINI GÖRMEDİM"

MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu, kritik pozisyonla ilgili, "Topun çizgiyle vedalaştığını görmedim" diye konuştu.

POZİSYON NASIL GELİŞTİ

Sağ taraftan Beşiktaş ceza sahasına şık çalımlarla giren Fenerbahçeli Volkan Şen, 'top çizgiyi geçti mi geçmedi mi' tartışmasına yol açan bir pozisyonda meşin yuvarlağı Van Persie'ye ortaladı.

Hollandalı yıldız da klas bir vuruşla skoru 2-2'ye getiren golü attı. Bu golün ardından siyah beyazlılar uzun süre 'top çizgiyi geçti' itirazında bulundu, ancak yardımcısına danışan Halis Özkahya gol kararını verdi.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Merkez Hakem Kurulu Fenerbahçe Beşiktaş Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title