Haberler

Bereket Ormanı' Oluşturuldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan tarafından başlatılan ’Bereket Ormanları’ projesi kapsamında Bartın’da fidan dikimi yapıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan tarafından başlatılan 'Bereket Ormanları' projesi kapsamında Bartın'da fidan dikimi yapıldı.

Bartın'ın Amasra ilçesine bağlı Topderesi Köyünde de 'Bereket Ormanı' oluşturuldu. Gerçekleştirilen fidan dikim törenine, Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu, Amasra Kaymakamı Kadir Taner Eser, Bartın Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Tekin Aktemur, İl Emniyet Müdürü İsa Aydoğdu, İl Özel idaresi Genel Sekreteri İbrahim Kayış, İl Müftüsü Mahmut Gündüz, Orman İşletme Müdürü Selahattin Yanık, İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Koç, Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği Başkanı Hayrettin Gencel katıldı. Etkinlikte Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu eşi Nilgün Azizoğlu, protokol üyeleri ile eşleri, vatandaşlarla birlikte 200 adet Sedir fidanı dikti.

"GÜZEL BİR ORMAN İNŞA ETTİK"

Etkinlikte gazetecilere açıklamada bulunan Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu, "Bugün Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan hanımefendi tarafından Türkiye genelinde başlatılmış olan Bereket Ormanları'ndan bir tanesini de Bartın'da oluşturduk. Öğrencilerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla, gazilerimizle, şehit aileleriyle huzurevlerinde kalan büyüklerimizle birlikte bugün burada Bereket Ormanını dikmiş olduk. Ülkemizin 81 ilinde başlatılan Bereket Ormanları projesi bu saat itibariyle başladı. Ağaçlandırma çalışmaları da devam ediyor. Bartın Orman İşletme Müdürlüğü gerçekten çok güzel ağaçları temin etmiş. Eksiksiz bir katılımla Bartın Amasra arasındaki bu güzel alanda ormanımızı inşa etmiş olduk. İnşallah ormanımızın bakımı da güzel olur. Buradan geçen vatandaşlarımız da bereket Ormanını görerek bereketlenmiş olurlar" dedi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Nilgün Azizoğlu Emine Erdoğan Bartın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

title