Haberler

Berat Albayrak'ın Avukatından Açıklama

AK Parti MKYK üyesi ve İstanbul Milletvekili Berat Albayrak'ın avukatı Ahmet Özel, Cumhuriyet gazetesinin internet sitesinde yayınlanan "Kayyumdan da Damat Çıktı" başlıklı müvekkiliyle ilgili haberin, gerçekle alakasının olmadığını belirtti.

AK Parti MKYK üyesi ve İstanbul Milletvekili Berat Albayrak'ın avukatı Ahmet Özel, Cumhuriyet gazetesinin internet sitesinde yayınlanan "Kayyumdan da Damat Çıktı" başlıklı müvekkiliyle ilgili haberin, gerçekle alakasının olmadığını belirtti.

Özel, Cumhuriyet gazetesinin internet sitesinde 27 Ekim'de müvekkiliyle ilgili yayınlanan habere ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Haberin gerçekle alakası olmadığını belirten Özel, "İftira niteliğindeki yazı ile müvekkilime karşı ağır ithamlarda bulunulmuş, gazetecilik ilkleri ve hukuk fütursuzca çiğnenmiştir" ifadesini kullandı.

Müvekkilinin kamuoyunun husumetine maruz bırakıldığını aktaran avukat Özel, şöyle devam etti:

"Bir kısım medya organlarının müvekkilimin itibarını zedelemek için ortaya attığı bu iddialar, müvekkilimin üzerinden son zamanlarda yürütülen kirli algı operasyonuna hizmet etmektedir. Gazeteler aracılığıyla yapılan bu alçak saldırı sistematik olarak devam etmektedir.

Müvekkilimin haber içeriğinde yer alan 'Albayrak Şirketler Grubu' ile hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. Buna karşı, ilgili gazete-internet sitesinin kamuoyunu yanıltmaya matuf bu iddiaları, tamamen operasyon amaçlıdır. Yalnızca müvekkilimin soyadının 'Albayrak' olmasından dolayı böyle bir ilişkilendirme yapılarak müvekkilim karalanmak istenmiştir."

Söz konusu gerçek dışı yazı ile kamuoyunda müvekkiline yönelik olumsuz bir algı oluşturulmasının amaçlandığına işaret eden Özel, gerçeklerin tamamen çarptırılması suretiyle hazırlanmış yazının, toplumun yanlış yönlendirilmesi pahasına kaleme alındığını, yayınlandığını ve sadece müvekkiline değil, aynı zamanda gerçeklere ulaşma hakkına sahip kamuoyuna da zarar verdiğini bildirdi.

Avukat Özel, "Sürekli özgürlükten bahseden sözde gazetelerin müvekkilimin kişilik haklarını ihlal eden gerçek dışı iddiaları nedeniyle yapmış oldukları bu tetikçiliğin hesabı hukuki çerçevede sorulacaktır" değerlendirmesini yaptı.

Kaynak: AA / Güncel

Berat Albayrak Ahmet Özel Gazeteler Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title