Haberler

    Bentley Mulsanne'e Ödül!

    En İyi Sedan Otomobil kategorisinde en üstün otomobil olarak seçildi.

    American Express'in, en özel kredi kartı Centurion Card sahipleri için hazırladığı lüks yaşam stili dergisi Centurion; hedef kitlesine, seyahat ve yaşam stili tercihleri konusunda ilham veriyor. On yılı aşkın bir süre okurlarına ilham kaynağı olduktan sonra yayıncı, kendilerine ve uluslararası alanda Centurion Üyeleri'ne modern yaşamın hangi unsurlarının ilham verdiğini belirleme konusunda liderliği ele alma zamanının geldiğine karar verdi.

    Avrupa, Orta Doğu, Asya ve Pasifik'teki okurlardan çeşitli seyahat ve yaşam stili kategorilerindeki favorilerini paylaşmaları istendi ve her bir kategoride en yüksek puanları alan ilk üç şirket tüm pazarlarda Centurion Dergisi'nin son sayısında ilan edildi.

    Centurion Dergisi'nin, Avrupa, Orta Doğu, Asya ve Pasifik'ten sorumlu Uluslararası Yayın Yönetmeni Thomas Midulla konuyla ilgili şunları söyledi:

    "Okur Tercihi araştırmasının başlamasıyla okurlarımızla aramızdaki ilişki tamamen yeni bir düzeye taşındı. İlk kez, tam da Centurion Dergisi'nin hitap ettiği kitlenin kişisel tercihlerini öğrenme imkânımız oldu. Sonuçlar son derece aydınlatıcıydı ve okurlarımızla uzun zamandır ilişki içinde olan çok sayıda markanın yüksek puanlar aldığını görmekten memnunuz. Tek bir Centurion okurunun favorisi olmak bile yeterince takdire şayandır; ilk üç içinde yer alanlar ise tüm dünyadaki Centurion okurlarınca en üst düzeyde tanınıyor demektir. "

    Bentley Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Wolfgang Duerheimer, "Tepeden tırnağa Crewe'da tasarlanan ve geliştirilen yeni Mulsanne'ın aldığı Centurion Okur Ödülü, Bentley için önemli bir onurdur. Performansı, çok yüksek seviyede lüks ve rafine özelliklerle birleştirerek yeni bir Bentley amiral gemisi meydana getirme çabamızın bu şekilde takdir edilmesinden memnuniyet duyuyoruz, " dedi.

    Tasarım Direktörü Dirk van Braeckel, Mulsanne'ın farklı görünümünün ardındaki ilham kaynağını şöyle açıkladı:

    "Yeni bir Bentley amiral gemisi tasarlama fırsatı çok az tasarımcının sahip olabildiği bir imkândır. Ekip, klasik Bentley mirasını yansıtan ipuçlarını modern çizgilerle harmanlayan heykelimsi bir form yaratmak üzere yola çıktı. "

    Aracın gövdesi, altmış yılı aşkın süredir geliştirilen geleneksel metal işleme becerilerinin kullanıldığı, Crewe'daki Bentley fabrikasında yer alan yeni bir üretim tesisinde üretilmektedir. Söz konusu süreç, seri otomobil üretiminin tam karşıtı olmasına karşın Bentley'in de özünü teşkil ediyor.

    Bu geleneksel ve eşsiz beceriler, Mulsanne'ın ihtişamlı iç mekânına akıllıca yerleştirilen en yeni araç içi teknolojileriyle tamamlanıyor. 60 GB sabit diskli multi-medya sistemi, uydulu navigasyonu, ses/görüntü sistemlerini, kişisel verileri, telefon ve Bluetooth bağlanabilirlik özelliklerini çalıştırıyor. Gösterge panosunun üst kısmında, elektrikle çalışan kaplamalı kapının arkasına mütevazı bir şekilde yerleştirilen sekiz inçlik multimedya ekranı bulunurken, aşağıda ise iPod, USB, Mini USB ve 3, 5 mm. aux bağlantılarını içeren, deri kaplı, şık medya oynatıcı saklama çekmecesi yer alıyor.

    Neredeyse tüm üretim sürecinin yarısı, yani 170 saatten fazla bir süre yeni Mulsanne'ın iç mekânının işçiliğine harcanıyor. Bentley'in ruhuna uygun olarak müşteriler, üçü Bentley'de yeni kullanılan 24 'standart' renkten oluşan, tam anlamıyla sınırsız bir deri yelpazesinden tercihlerini yapabiliyorlar. Bu emsalsiz kaplama, deri döşeme ve boya rengi seçeneği, tüm müşterilerin ihtiyaçlarının mükemmel şekilde karşılanmasını sağlıyor.

    Kaynak: OtomobilGazetesi.com / Otomobil

    Otomobil Haberler

    Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

    Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

    Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

    Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

    Şanlıurfa'da bir vatandaş, iki grup arasında çıkan kavgayı ayırmak için ezan okudu

    Şanlıurfa'da bir vatandaş, iki grup arasında çıkan kavgayı ayırmak için ezan okudu

    Firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz: 2 ay sonra Türkiye'ye döneceğim

    Firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz: 2 ay sonra Türkiye'ye döneceğim

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title