Haberler

Bem-Bir-Sen'den Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi

Güncelleme:

Gaziantep İl Özel İdaresi, Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası arasında 'Sosyal Denge Tazminatı' sözleşmesi imzalandı.

Gaziantep İl Özel İdaresi, Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) arasında 'Sosyal Denge Tazminatı' sözleşmesi imzalandı.

Gaziantep İl Özel İdaresi ve İl Afet Acil Durum Müdürlüğü personelini kapsayan sosyal denge tazminatı sözleşmesi Vali Erdal Ata ile Memur-Sen Konfederasyonu'na bağlı Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Serkan Özatıcı arasında imzalandı. Çalışanların motivasyonunu ve çalışma şartlarını iyileştirmeye yönelik yapılan sözleşmede memura aylık 450 TL'ye varan ek haklar sağlandı.

Vali Erdal Ata'ya verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Bem-Bir-Sen Gaziantep Şube Başkanı Serkan Özatıcı, "Sözleşme süresinde desteklerini bizden esirgemeyen Valimiz Erdal Ata'ya ve Gaziantep İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Özcan'a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu sözleşmenin hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Biliyoruz ki, bu sosyal denge sözleşmesi ile memur arkadaşlarımızın moral ve motivasyonu daha da artacaktır" dedi.

Valilik makamında gerçekleşen imza töreninde konuşma yapan Vali Erdal Ata ise, "Bem-Bir-Sen Gaziantep Şubesi ile yapılan sosyal denge tazminatı sözleşmesi kapsamında memurların iş motivasyonun artacağını umuyorum. İnşallah değerli çalışma arkadaşlarımız bundan sonraki süreçte de işlerini en iyi şekilde yaparak bu sözleşmenin hakkını verirler. Sözleşmenin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Ata ile Şube Başkanı Serkan Özatıcı, sosyal denge tazminatı sözleşmesini imzalayarak, hayırlı olması dileklerinde bulundular. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Memur Sen Erdal Ata Gaziantep Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title