Haberler

Belediyespor Bisiklet ve Triathlon Yarışlarında Yine Şampiyon

Alanya Belediyespor Kulübü Bisiklet ve Triathlon Takımı, katıldıkları Okullararası Bisiklet Şampiyonası’nda 4 şampiyonluk ve 12 madalya ile ilçeye döndüler.

Alanya Belediyespor Kulübü Bisiklet ve Triathlon Takımı, katıldıkları Okullararası Bisiklet Şampiyonası'nda 4 şampiyonluk ve 12 madalya ile ilçeye döndüler.

Nevşehir- Ürgüp'te yapılan Okullararası Bisiklet ve Yol Yarışları Türkiye Şampiyonası'na katılan Alanya Belediyespor Kulübü Bisiklet ve Triathlon Takımı sporcuları Türkiye genellemesinde şampiyonluğu yine elden bırakmadı. Takım 4 şampiyonluk ve 12 madalya alarak yeni bir başarıya imza attı.

Üç gün süren ve tüm yurttan 286 sporcunun katıldığı Nevşehir Ürgüp Okullararası Bisiklet ve Yol Yarışları Türkiye Şampiyonası'na Alanya Belediyespor'dan 15 sporcu katıldı. Yarışlara Alanya'dan 6 farklı okuldan katılan sporcular 4 şampiyonluk ve 12 madalya ile Alanya'nın gururu oldular.

Alanya Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Erken, Bisiklet ve Triathlon Takımı'nın her zaman gösterdikleri başarılı performansı Ürgüp'te yapılan yarışlarda da gösterdiklerini belirtti. Erken, "Takımımız bugüne kadar kazandıkları onlarca Türkiye Şampiyonluğu ve madalyalara yenilerini eklediler. Ülke çapında kendilerini ortaya koydukları başarıyla bir kez daha gösterdiler. Takımı ve Takım Antrenörü Mustafa Şirin, Yunus Yetkin, ve Akın Kılıç'ı kutluyorum"dedi.

Bisiklet ve Triathlon Takımı Antrenörü Mustafa Şirin, takımının her zaman olduğu gibi bir kez daha Alanya'yı en iyi şekilde Ürgüp'te temsil ettiklerini söyleyerek, "4 Türkiye şampiyoluğu ve 14 madalya ile müsabakayı tamamladık. Sporcularımı kutluyorum" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alanya Belediyespor Nevşehir Türkiye Ürgüp Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title