Haberler

Belediye Personeli Yangın Tatbikatında

Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri bir süreden beri gerçekleştirdiği yangın eğitimi ve tatbikatını, Nevşehir Belediyesi’nin hizmet birimlerinde görevli personele yönelik olarak devam ettirdi.

Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri bir süreden beri gerçekleştirdiği yangın eğitimi ve tatbikatını, Nevşehir Belediyesi'nin hizmet birimlerinde görevli personele yönelik olarak devam ettirdi.

Nevşehir'deki eğitim kurumları başta olmak üzere çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarıyla işbirliği halinde yangınlara karşı alınması gerekli önlemleri eğitim çalışmaları ile aktaran Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, daha sonra da verilen bilgiler ışığında yangın tatbikatı düzenliyor.

Son olarak Nevşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü hizmet birimlerinin yer aldığı Alacaşar yolundaki hizmet kompleksi içerisinde görev yapan personele yönelik ilk olarak İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından, yangınlar ve yangına karşı yapılması gerekli önlemlere ilişkin teorik bilgiler verildi.

Daha sonra da Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz'ında hazır bulunduğu yangın tatbikatı yapıldı. Tatbikatta meydana gelebilecek sıvı, katı ve gaz kaynaklı yangınlar karşısında alınacak önlemler tatbiki olarak sergilendi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nevşehir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı? 27 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 27 Nisan burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (1)

Nihat AVCI:

Nevşehir itfaiyesi eğitimleri olsun çalışmaları olsun bu işi gerçekten severek yapan bir ekip, itfaiyecilik mesleği adına Gökhan AÇIK arkadaşıma da başarılar diliyorum

6
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title