Haberler

Belediye İşçisini Serinleten Görev

Güncelleme:

Yakutiye Belediyesinin park ve bahçelerinde işçi olarak çalışan Ahmet Yüksel'in yaptığı sulu iş, sıcak havalardan bunalanları imrendiriyor.

Erzurum Yakutiye Belediyesi'nin park ve bahçelerinde işçi olarak çalışan 35 yaşındaki Ahmet Yüksel'in yaptığı sulu iş, sıcak havalardan bunalanları adeta imrendiriyor.

Tarihi Yakutiye Medrese ile Lalapaşa Camisi arasındaki Kent Meydanı'nda bulunan süs havuzunu temizlemek için havuza giren 35 yaşındaki Ahmet Yüksel, "Sıcak havaların gelmesiyle süs havuzları çalıştırılmaya başlandığı için belirli periyotlarda buranın temizlenmesi gerekiyor. Benim işimde bu havuzları temizlemek olduğu için sıcağın ortasında suya girerek serinliyorum. Havuza girip hem havuzu temizliyorum hem de fıskiyelerin ayarlarını yapıyorum. Sıcaklarda vatandaşlar süs havuzunun etrafında gezmeye geldiklerinde beni görüyorlar ve zevkle izliyorlar. Aslında görüldüğü kadar kolay bir iş değil ama onlar sıcaktan bunalırken bende suyun içinde serinliyorum" diye konuştu.

Ahmet Yüksel'i havuzun içinde gören vatandaşlardan 45 yaşındaki Mustafa Çelebi, "Parka oturmaya gelmiştim ama birinin havuzun içinde ıslandığını gördüm. Sonra havuzun yanına geldiğimde görevliler tarafından havuzun temizlendiğini gördüm ve zevkle oturdum izledim. Bu sıcak havada biz dışarda bulanırken onun suda serinlediğini görünce onun yerinde olmayı çok isterdim" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yakutiye Belediyesi Ahmet Yüksel Lalapaşa Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title