Haberler

Belediye Başkanının Kızını "Babanız Öldü" Diye Aradılar

Güncelleme:

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Zeki Toçoğlu, darbe girişiminin 6. gününde araştırma görevlisi kızını arayarak baban öldü diyenle suç duyurusunda bulundu.

Darbe girişiminin 6'ncı gününde Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Zeki Toçoğlu'nun Sakarya Üniversitesi'nde araştırma görevlisi kızını cep telefonundan annesinin numarasını gösteren özel bir yazılım ile arayan kişi "Babanız öldü" dedi. Zeki Toçoğlu, olay sonrasında suç duyurusunda bulundu.

DARBE GİRİŞİMİNDEN SONRA BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve Ak Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, darbe girişimi sonrasında yaşananlar ile ilgili basın toplantısı düzenledi.

KIZINI CEP TELEFONUYLA ARAYARAK BABANIZ ÖLDÜ DEMİŞLER

Ormanpark'ta düzenlenen toplantıda sosyal medyadaki manüpülasyon ve provokasyonlar ile ilgili soruya cevap veren Zeki Toçoğlu, karşılaştığı bir olayı anlattı. Başkan Zeki Toçoğlu, darbe girişiminin 6'ncı gününde Sakarya Üniversitesi Ortadoğu Araştırmaları Enstitüsü'nde araştırma görevlisi olan kızının cep telefonundan aranarak kendisinin ölüm haberinin verildiğini söyledi.

ANNESİ ARIYOR GİBİ YAPMIŞLAR

Toçoğlu'nun anlattığına göre, kızını cep telefonundan bir yazılım aracılığı ile annesi aramış gibi arayan kişi, arkadan gelen gözaltı işlemleri ve panik sesleri arasında "Babanız öldü" diyerek telefonu kapattı. Bu görüşmenin ardınan Toçoğlu'nun kızının fenalaştı.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDULAR

Bununla ilgili suç duyurusunda bulunduklarını belirten Zeki Toçoğlu bu örnekle birlikte halkın provokasyona gelmemesi için dikkatli olması çağrısında bulundu. Zeki Toçoğlu, kamudaki açığa almaların Sakarya'daki belediyelere nasıl yansıyacağı sorusu üzerine şöyle dedi:

"ACIRSANIZ ACINACAK HALE GELİRSİNİZ"

"Zaten özellikle Sakarya'da belli bir siyasi düşünceden gelen ve bu gibi yapılara uzak durmayı tercih eden bir ekibiz. Alt belediye başkanlarımız ile 17-25 Aralık'tan bu yana dikkatli çalışmalarımız var. Yakın çalışma arkadaşlarıma yeniden tüm personelin incelenmesi talimatını verdim. Kamuda olduğu gibi hiçbir şekilde müsammaha gösterilmeyecektir. Dediğimiz gibi 'Acırsanız, acınacak hale gelirsiniz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sakarya Üniversitesi Zeki Toçoğlu Fevzi Kılıç AK Parti Politika Güncel Haberler

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Eurovision'da birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Eurovision'da birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title