Haberler

Belediye Başkanından Geleneksel İftar

Araban İlçe Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, geleneksel iftar yemeğinin 3'ncüsünü belediye parkında verdi.

Araban İlçe Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, geleneksel iftar yemeğinin 3'ncüsünü belediye parkında verdi. İftara, AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Kaymakam Emre Nebioğlu, Savcı Koray Keskin, Araban İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Bekir Çiler, AK Parti İlçe Başkanı Ali Ömeroğlu, AK Parti Yavuzeli İlçe Başkanı Mustafa Bağcı, Yavuzeli Belediye Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu, Araban Müftüsü Ahmet Sevinç, Köseceli Belediye Başkanı Ömer Orhan, Sarıyaprak Belde Belediye Başkanı Yasin Turan, Çakırhöyük

Belediye Başkanı Hasan Özdemir, Araban İlçe Emniyet Amiri Mehmet Hakan Çelik, MHP İlçe Başkanı Zaittin Karakoza, sivil toplum örgütü temsilcileri, belediye meclis üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Başkan Özdemir, iftar sofrasında 4 bin kişinin bulunduğunu belirtirken, belediye çalışmalarını şöyle anlattı: "2009 yerel seçimlerinde, AK Parti Araban Belediye Başkanı

seçildiğimde 54 yıllık ilçe halkı 50 yıldan beri kanserojen madde üreten asbestli borulardan geçen içme suyu içiyordu. İlçeye 45 bin metrekare yeni temiz içme suyu isale hattını döşeyip ilçeyi 50 yıl sonra temiz içme suyuna kavuşturduk. İlçe merkezinde 14 yıldan beri atıl durumda olan, geçmişte önünden bile geçilmeyen 28 dönümlük ilçenin tek parkını yenileyerek bölgede benzeri olmayan ve bu gün ilçe halkının aileleriyle gelip sahur vaktine kadar hoşça vakit geçirebildiği modern bir park haline getirdik."

İlçe merkezinde tüm cadde ve sokaklar başta olmak üzere toplam 220 bin metrekare kilitli parke taşı döşeme çalışması başlattıklarını anlatan Özdemir, sözlerini şöyle sürdürdü: "İlçenin 54 yıldan beri hiç alamadığı belediyecilik hizmetlerini vermek için seçildiğim günden beri her gün saat 06.00'da başlayıp gece saat 02'ye kadar ilçeme hizmet için durmadan çalışmaya devam edeceğim. Geçen dönemlerde oturma ve yürüme hakkının kullanıldığı Araban Belediyesinde benim dönemimde koşarak hizmet verme dönemi başlattım ve durup dinlenmeden koşarak hizmet vermeye devam edeceğim."

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan da, milletvekilliği döneminde ilçeye verdiği hizmetlerden bahsederek şöyle konuştu: "Gaziantep-Adıyaman duble yol çalışması, 50 yılı aşkın süreden beri geçmiş dönemlerde sadece seçim zamanı gündeme getirilip seçimden sonra gündemden kaldırıldı. Bununla ilgili çalışma yaptık. Çat boğazı sulama barajı için de çalışmalar sürüyor. Kısa zamanda Çat boğazı sulama barajı ihale aşamasına gelecek. İlçe içme suyunun yeni isale hattı yenilendi. İlçenin tüm cadde ve sokaklarına kilitli parke taşı döşeme çalışmaları başladı. İlçeye bağlı tüm köylerin kanalizasyon ve kilitli parke taşı döşeme çalışmaları başlatılması için kaynak sağlatıp çalışmaların başlatılmasını sağladık"

İftar sonrası Arabanlılar, Grup Hayber Tasavvuf Müziği ve Semazen ekibinin gösterilerini izledi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Özdemir Gaziantep Ak Parti Araban Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title