Haberler

Belediye Başkanı Kafaoğlu, Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, 2015-2016 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla Çandır İlkokulu'nda öğrencilerle bir araya geldi.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, 2015-2016 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla Çandır İlkokulu'nda öğrencilerle bir araya geldi.

Yeni eğitim öğretim yılında öğretmen ve öğrencilere başarılar dileyen Kafaoğlu, şöyle konuştu:

"Şimdiki öğrenciler hem kitap hem de teknoloji anlamında çok şanslı. Ben kırsalda yetiştim. Gökçeyazı İlkokulu'ndan ve daha sonra ortaokulundan mezun oldum. İlkokul ve ortaokul döneminde köyümüzde elektrik yoktu. Ablamla gaz lambası altında ders çalışırdık. Ablamla aramızda hep 'Gaz lambasını sen çok kullandın, ben çok kullandım' tartışması olurdu. Bunlar belki size masal gibi geliyor. Daha sonra İmam Hatip Lisesi ve ardından Diş Hekimliği Fakültesini bitirerek diş hekimi oldum. Ardından siyasete atılarak halkımızın teveccühü ile belediye başkanı seçildim. Şimdi halkıma hizmet ediyorum."

Kafaoğlu, eskiden kitaplara ulaşmanın da zor olduğunu vurguladı.

Öğrencilik yıllarında kırtasiye önlerinde günlerce kuyruk beklendiğini hatırlatan Kafaoğlu, "Şimdi devletimiz güçlü ve artık masalarda kitaplar hazır. Biz de belediye olarak kırtasiye yardımında bulunuyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Yerel

Zekai Kafaoğlu Çandır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title