Haberler

Belediye Başkanı Doğan Ürgüp Fransa'ya Gitti

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ve Belediye Meclisi Üyelerinden Oluşan Heyet, Gezi ve İncelemelerde Bulunmak Üzere Fransa'ya Gitti

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ve Belediye Meclisi üyelerinden oluşan heyet, gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Fransa'ya gitti.

Sivas Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, yaklaşık 3 ay önce Fransa'nın Clermont-Ferrand kentinden Sivas'a gelen heyetin kardeş şehir olmak için yaptıkları önerinin Sivas Belediye Meclisi'nde görüşülüp karara bağlanmasının ardından Ürgüp iki şehir arasındaki kardeşliği pekiştirmek amacıyla Fransa'ya gitti.

Fransa'da ayrıca bir takım temaslarda bulunacak olan Ürgüp'e Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Çınargil, Büyük Birlik Partisi belediye meclis üyeleri Nedim Kangal, Faruk Haral ve Yüksel Yiğit'in yanı sıra AK Parti meclis üyesi Adnan Tan da eşlik edecek.

Ziyaret kapsamında Sivas Belediyesi ve Fransa'nın Clermont-Ferrand Belediyesi ile kardeş kent olması için protokol imzalanacak. Ürgüp, Fransa'da Sivaslılar Derneği'nin organize edeceği ve sivil toplum örgütleri ile iş adamlarının da katılacağı toplantıya katılacak.

Belediye Başkanı Ürgüp, 7 Mayıs'ta Sivas'a dönecek.

(DOĞ-MHD) - SİVAS

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title