Haberler

Belediye Başkanı Çoban, Çalışmalarını Anlattı

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti İl Başkanlığının haftalık Yönetim Kurumu toplantısına katılarak, yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti İl Başkanlığının haftalık Yönetim Kurumu toplantısına katılarak, yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Afyonkarahisar Belediyesi'nin çalışmalarında gelinen son noktayı AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleriyle paylaşan Çoban, 2009-2015 yıllarını içeren 6 yıllık sürede Afyonkarahisarlılar için vaat ettiklerinin tamamına yakınını hayata geçirdiklerini söyledi.

Ustalık döneminde de çalışmaların son sürat devam ettiğine dikkat çeken Çoban, mali kaynakları ve personeli verimli bir şekilde yöneterek üretilecek yatırım ve hizmetlerin kalitesi ve miktarını bu dönemde arttırdıklarını ifade etti.

Çoban, termal turizmini sağlık, spor ve eğlence turizmiyle zenginleştirme ve çeşitlendirmeyi ana hedef olarak belirlediklerini ifade ederek, şehri sağlık ve spor turizminin ana merkezlerinden biri haline getirmeyi hedeflediklerini ve bu hedefe de adım adım yaklaştıklarını aktardı.

Afyonkarahisar'ın serin ve temiz havasıyla futbol ile diğer branşlar da spor kulüplerinin sezon hazırlıkları için gözde bir kamp merkezi haline geldiğini kaydeden Çoban, "Başarılı bir organizasyon sonucu yapılan Futbol Fest' turnuvasında Fenerbahçe, Antalyaspor ve Olimpiyakos futbol takımları şehirde yeni stat da seyirci ile buluşturduk. Birçok yerli ve yabancı kulüpte hazırlık kamplarını ilimizde gerçekleştirdi" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Burhanettin Çoban Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title