Haberler

Bedensel Engelli Okul Birincisinden Başkan Gürlesin'e Ziyaret

Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’ni birincilikle bitiren bedensel engelli Abdullah Küreş (22), diploma sevincini Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’le paylaştı.

Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'ni birincilikle bitiren bedensel engelli Abdullah Küreş (22), diploma sevincini Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin'le paylaştı.

Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'ni birincilikle bitiren bedensel engelli Abdullah Küreş, okuldan diplomasını aldıktan sonra 4 yıl okula gidip geldiği tekerlekli sandalyesiyle Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin'i ziyaret etti. Ziyarete Küreş'i gece gündüz demeden engelli aracıyla okula götüren babası Ramazan Küreş de katıldı. Başkan Gürlesin, Küreş'in zorluklara rağmen başarıya ulaşmasının herkese örnek olması gerektiğine dikkat çekti.

Büyük fedakarlıklar yaparak böyle bir gencin ülkeye kazandırdığı için ailesine sonsuz teşekkür eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, '"Abdullah kardeşimizi, ailesini tebrik ediyorum. Engelli olmasına rağmen gecesini gündüzüne katmış sonucunda ise başararak fakülteyi birincilikle bitirmiştir. Pamukkale Belediye Başkanı ve ekibim olarak engelli kardeşlerimize bakış açımız adaylığımız açıklandığı ilk günden bugüne bellidir. Türkiye'de ilk defa meclis üyesi sıralamasına 3 tane engelli kardeşimizi koymuştuk. Bunlardan İbrahim Çelebi arkadaşımız meclis üyesi oldu. Belediye başkanlığı binası iki katlı olmasına rağmen, engelli kardeşlerimizin bize kolay ulaşması için asansör yaptırdık. Amacımız engelleri ortadan kaldırmaktır. Dün mezuniyet töreninde Abdullah'ın sevincini gördüm. Bugün de ziyaretime geldi. Kendisine çam sakızı çoban armağanı küçük hediyemiz oldu. Engelli olunmasına rağmen bu başarıyı yakalamak kolay değildir. Yeter ki isteyelim ve hedef koyalım. O zaman en büyük hedefe ulaştığımızı Abdullah kardeşimiz bizlere en güzel şekliyle gösterdi" dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, engellilerin sorunlarının kendi sorunları olduğunu belirterek, "Yerel yöneticiler olarak benzer durumdaki vatandaşlarımızın sonuna kadar yanındayız. Onların derdi bizim derdimizdir. Dertlerinin çözümü için belediye düşen ne varsa yapmaya hazırız. Bu konuyu kendisiyle konuştuk.Kendi bünyemizde çalıştırmak için iş teklifinde bulunduk. Kendisi Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nde çalışıyormuş. Bize geçmek isterse her zaman kapımız açık. Şu dakikadan sonra yaşamını kolaylaştırmak için ne yapılması gerekiyorsa yapmaya hazırız. Tekrar hayırlı olsun" dedi.

Mühendislik Fakültesi birincisi olan Abdullah Küreş de, Başkan Gürlesin'i ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, '"Henüz diplomamı alalı aradan kısa süre geçti. Tekerlekli sandalyemle soluğu Başkanımız Hüseyin Gürlesin'in yanında aldım. Daha önce birçok kez kendisine yeni görevinde başarılar dilemek için gelmek istedim ancak nasip olmadı. Şimdi hem diploma sevincimi paylaşmak hem de yeni görevinde başarılar dilemek için ziyaretine geldim" şeklinde konuştu.

Daha sonra Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, içinde cep telefonu olan hediye paketini Küreş'e verdi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Pamukkale Üniversitesi Hüseyin Gürlesin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ÇÖL TOZU hangi illerde görülecek? Çöl tozu kaç gün sürecek, ne zaman bitecek? 26 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? #128993 Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title