Haberler

BDP'li Adaylardan Çermik'te Esnaf Ziyareti

Güncelleme:

Diyarbakır Büyükşehir belediyesi eşbaşkan adayı Fırat Anlı, Çermik ilçesinde esnaf ziyaretlerini sürdürdü.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkan Adayı Fırat Anlı, BDP İl Başkanı Mehmet Emin Yılmaz ile birlikte Çermik esnafını ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinledi.

Yerel seçim çalışmaları kapsamında BDP'li adayların çalışmaları son hızla devam ederken Büyükşehir Belediyesi Eş Başkan Adayı Fırat Anlı Çermik'teydi. Hemen her gün bir ilçeye giden Anlı'ya, BDP İl Eş Başkan Adayı Mehmet Emin Yılmaz, BDP Çermik ilçe yöneticileri, BDP Çermik Belediye eş başkan adayları Cemal Aydın ve Zuhal Odabaşı eşlik etti. BDP'li heyet ilçe esnafını ziyaret etti.

Merkezde bulunan tüm esnafı teker teker ziyaret eden adaylarlar, esnafın sorun ve taleplerini dinleyerek, ilçenin daha yaşanılabilir bir yer olabilmesi için görüş alışverişinde bulundu. Çay ocaklarını, Çermik çarşısını, kıraathaneleri dolaşan Anlı, "Hep birlikte Çermik gibi bir hazineyi açığa çıkartacak, turizm sektörünü canlandıracağız" dedi. Başkanlar ayrıca Çermik yerel gazetesini ziyaret ederek, gazetenin imtiyaz sahibi Bülent Boztepe ile sohbet ederek kente ve ilçeye ilişkin projelerini aktardı.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Fırat Anlı Çermik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title