Haberler

BDP'den İzol Ziyareti

Güncelleme:

BDP Kayapınar Eşbaşkan adayları, Diyarbakır İzol Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti

BDP Kayapınar belediye eş başkan adayları seçim çalışmaları kapsamında Diyarbakır İzol Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret ettiler.

Dernek ziyaretine BDP Diyarbakır İl Eş Başkanı Zübeyde Zümrüt, BDP İlçe Başkanı Davut Kesen, Kayapınar eş belediye başkan adayları M. Ali Aydın, Fatma Arşimet ve partililer katıldı. Başkanları Diyarbakır İzol Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Doğan, dernek yöneticileri ve aşiret üyeleri dernek girişinde karşıladı.

Derneklerini ziyaret nedeniyle başkan adaylarına teşekkür eden dernek başkanı Hasan Doğan, "Üyelerimizin büyük çoğunluğunun BDP oy veriyor. Dileğimiz bu desteğin daha fazla olması. Karacadağ köyleri olarak sorunlarımız başkanlarımıza aktardık. Başkanlarımızda sorunlarımızı çözecekleri söylediler. Seçim çalışmalarında başarı diliyoruz"şeklinde konuştu.

BDP Diyarbakır İl Eş Başkanı Zübeyde Zümrüt, 30 Mart seçimlerinin Kürtler için birçok açıdan önemli olduğunu belirterek, "Kürtlerin birlikteliği ve verilecek güçlü mesaj halkımızın özgürlüğe daha çok yaklaştıracaktır. Yeni büyükşehir yasasıyla köyler belediyelere bağlandı. Belediyecilik pratiğimiz yıllardır hizmet görmeyen alanlara eşit hizmet götürdüğü dönem olması nedeniyle kırsal alandaki insanlarımızın birçok sorunu çözülecektir"dedi.

HİZMETTE AYRIM OLMAYACAK

Kente yaşayan herkesin belediyecilik hizmetlerini alacağını belirten Kayapınar belediye eş başkan adayı M. Ali Aydın ise, "BDP belediyeleri üç dönemdir her türlü ayrımcılığa rağmen yaptığı hizmetler her kes tarafından takdir ediliyor. Bu seçim tüm bunların ötesinde referandum boyutuyla halkız tarafından bu bilinçle yoğun bir desteği var. Her alanda bunu görüyoruz"şeklinde konuştu.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Zübeyde Zümrüt Diyarbakır Ali Aydın Kayapınar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title