Haberler

Bdp'den Dicle Edaş'a Ziyaret

Güncelleme:

BDP Batman Belediye Başkan adayı Sabri Özdemir ve eş Başkan adayı Gülistan Akel Dicle EDAŞ İl Müdürü Murat Dursun'u makamında ziyaret etti.

BDP'liler Dedaş'ı ziyaret etti.
BDP Batman Belediye Başkan adayı Sabri Özdemir ve eş Başkan adayı Gülistan Akel seçim çalışmaları kapsamında Dicle EDAŞ İl Müdürü Murat Dursun'u makamında ziyaret etti. Samimi ve sıcak bir ortamda geçen ziyarete Belediye Başkanvekili Serhat Temel, BDP İl Başkanı Serdar Atalay ve partililer de eşlik etti. Dicle EDAŞ İl Müdürü Murat Dursun, kurum olarak yaptıkları çalışmalar ve projelerle ilgili BDP heyetine bilgi verdi. İl Müdürü Murat Dursun, Dicle EDAŞ'ın çalışma anlamında yollarının belediye ile sık sık kesiştiğine dikkat çekerek, kurum olarak tek düşüncelerinin Batman'a kesintisiz enerji sunmak olduğunu kaydetti. BDP Belediye Başkan adayı Sabri Özdemir tek hedeflerinin yaşanılabilir bir kent olduğunu belirterek, kazanmaları durumunda yapacakları çalışmalarla Batman'ın çok farklı bir noktaya geleceğini söyledi.
Ziyarette belediyenin içme sularından kaynaklanan borçları ve sokak aydınlatmaları konuları da gündeme geldi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Murat Dursun Batman Dicle Bdp Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title