Haberler

BBP Çubuk Teşkilatı'nda İstifalar

Büyük Birlik Partisi (BBP) Çubuk İlçe Teşkilatı'ndan aralarında Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıtaş’ın da bulunduğu 11 yönetim kurulu üyesi istifa etti.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Çubuk İlçe Teşkilatı'ndan aralarında Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıtaş'ın da bulunduğu 11 yönetim kurulu üyesi istifa etti.

İstifa eden yönetim kurulu üyelerinin yaptığı yazılı açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Teşkilat olarak aday Sayın Mustafa Özden'in teşkilat yönetimi ile çalışamayacağını, yönetim olarak yapılan istişarede teşkilat başkanımız Ahmet Yalama'nın da yönetimi ile seçim sürecinde çalışmayacağını bildirmesi ve yönetim hiçbir kararda etkili olmadığı için gördüğümüz lüzum üzerine görevimizden istifa ediyoruz."

Kendilerine noter aracılığı ile istifa dilekçesi geldiğini belirten BBP İlçe Başkanı Ahmet Yalama ise diğer listenin henüz eline ulaşmadığını ifade ederek, "İstifa edildiği bilgisi geldi ancak elimize yazılı dilekçe henüz ulaşmadı. Arkadaşlar bugüne kadar partimiz için çalıştı, kendilerine teşekkür ediyoruz" dedi. - Ankara

Kaynak: AA / Yerel

Büyük Birlik Partisi Mustafa Özden Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title