Haberler

Bayramiç'te Köy Muhtarları Sandık Başına Gitti

Güncelleme:

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde köy muhtarları ve İl Genel Meclis Üyeleri, 2 il genel meclis üyesi ile 2 muhtarı belirlemek için sandık başına gitti.

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde köy muhtarları ve İl Genel Meclis Üyeleri, 2 il genel meclis üyesi ile 2 muhtarı belirlemek için sandık başına gitti.

Bayramiç Köylere Hizmet Götürme Birliği ilk toplantısını gerçekleştirdi. 75 köy muhtarı ve 3 il genel meclis üyesi, 1 yıllığına Bayramiç köylerine Hizmet Götürme Birliği Encümeni görevi için sandık başına gitti. Halk Eğitim Merkezi salonunda yapılan toplantıya ilçe kaymakamı Kemal Kızılkaya başkanlık etti. Toplantıda köy muhtarlarına konuşma yapan İlçe Kaymakamı Kemal Kızılkaya "Öncelikli olarak tüm muhtarlarımıza görevlerinin hayırlı olmasını dilerim. Muhtarlar köyün babası sayılır. Muhtarlarımız köydeki fakirlerin, kimsesizlerin, yoksul aile çocuklarının ihtiyaçları ve sıkıntıları konusunda duyarlı olacak. Hepiniz görevinizin bilincinde olmalısınız. Bilindiği gibi köylerimizde önemli bir sıkıntı, yaban hayatından gelen kuduz hastalığı tehlikesi ile mücadelemiz sürüyor. Tüm köylerimizde aşılama yapıldı. Muhtarlarımız sahipli hayvanların ve köyde bulunan sahipsiz başıboş köpeklerin, kedilerinde varlıklarından sorumludur. Bunların aşılanması ve takibi muhtarlarımız tarafından takip edilmelidir" dedi.

Ardından Köylere Hizmet Götürme Birliği yönetim kuruluna 2 yıl görev yapacak olan 2 il genel meclis üyesi ile 2 köy muhtarının seçimine geçildi. Yapılan seçim sonunda AKP İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Emin Saran 64 oy, MHP İl genel Meclis Üyesi Rasim Acar 42 oy alarak göreve getirilirken, Hacıköy Muhtarı Ali Sezer 48 oy, Dağobası Muhtarı Hasan Ünal ise 32 oy alarak bir yıllık görev için Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Üyeliklerine seçildi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Köylere Hizmet Götürme Birliği Kızılkaya Çanakkale Bayramiç Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title