Haberler

Bayram Tıraşları Mehmetçik Vakfı'na

CHP milletvekili Utku Çakırözer, Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası tarafından başlatılan "Kazançlar Mehmetçik'e Kampanyası"nı desteklediğini açıkladı.

CHP milletvekili Utku Çakırözer, Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası tarafından başlatılan "Kazançlar Mehmetçik'e Kampanyası"nı desteklediğini açıkladı.

Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Fethi Özkara'yı terör olaylarına karşı gösterdikleri hassasiyet için kutlayan Çakırözer, Eskişehir'deki berber ve kuaförlerin kazançlarının bir bölümünü Mehmetçik Vakfı'na bağışlama kararına da destek verdiklerini belirtti.

Projenin örnek bir davranış olduğunu belirten Çakırözer, "Bugünkü bayram tıraşımla bu çorbada tuzum olduğu için de büyük sevinç duyuyorum. Bu imkanı verdikleri için Başkan Özkara ve arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Berber ve kuaförlerimizin sıkıntılarının da yakından takipçisi olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Yerel

Utku Çakırözer Eskişehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title