Haberler

Bayram Öncesi Soma'da Hüzün Hakim

13 Mayıs’ta 301 maden işçisinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan Soma’daki maden faciasının ardından 301 işçinin aileleri ilk bayramlarına buruk giriyor.

13 Mayıs'ta 301 maden işçisinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan Soma'daki maden faciasının ardından 301 işçinin aileleri ilk bayramlarına buruk giriyor. 43 maden şehidinin defnedildiği Soma ilçesindeki maden şehitliği Ramazan Bayramı arefesinde ziyaretçi akınına uğradı. Sabahın erken saatlerinden itibaren maden şehitliğini ziyaret eden 7'den 70'e her yaştan vatandaş maden şehitleri için dua etti. Mezar üstlerine buğday serpen vatandaşlar mezarlara çiçek bırakmayı ihmal etmedi. Her mezar başında Yasin okunurken, maden şehidi Ali Yüksel'in mezarının üstünde bayram şekeri dikkat çekti.

Ramazan Bayramı nedeniyle İstanbul'dan gelip Ege'deki tatil beldelerinde tatillerini geçirecek olan bazı vatandaşlar da Soma'ya gelerek maden şehitliğini ziyaret edip dua ettikten sonra tekrar yola koyuldular.

Soma maden şehitliği yarın da Manisa'daki Ramazan Bayramı kutlama programına ev sahipliği yapacak. Manisa Valisi Erdoğan Bektaş bayramın ilk günü maden şehitliğine gelerek ailelerle bayramlaşacak. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ramazan Bayramı Soma Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur?
title