Haberler

Bayram Hareketliliği

Kütahya Belediyesi’nin organizasyonu ile Meydan Mahallesi’ne kurulan kıyafet pazarı vatandaşların akınına uğuruyor.

Kütahya Belediyesi'nin organizasyonu ile Meydan Mahallesi'ne kurulan kıyafet pazarı vatandaşların akınına uğuruyor. Yüzlerce esnafın tezgah açtığı pazarın Arife günü akşamına kadar açık kalacağı belirtildi.

Kurban Bayramı yaklaşırken esnafı ve vatandaşları bayram telaşı sardı.

Türlü çeşit, cam şekeri, çikolata ve lokum siparişi veren işyerlerini bayram telaşı sardı. Onlarca çeşit bayram şekerinin kilosu 5 TL ile 15 TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Çikolata 10 TL ila 30 TL, lokum ise 5 TL ila 20 TL'den alıcı buluyor.

Kütahyalı esnaf Ahmet Uygun, bayram öncesi hareketliliğin başladığını, ancak beklenen asıl ilginin Çarşamba günü yaşanacağını kaydetti.

Uygun, "Vatandaşlar bayram şekeri almaya başladı. Cuma gününe kadar satışlarımız her gün artarak devam eder. Çarşamba günü, büyük bir artış yaşanır. Fiyatlarımız geçen seninin fiyatı. Büyük artış yaşanmadı ama firmaların toptan satışlarında ayrımcılık yapması, fiyatlarda farklılık oluşturuyor" dedi.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kütahya Belediyesi Kurban Bayramı Ahmet Uygun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title