Haberler

Bayraklı'nın Spordaki Yüz Akı

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, eşi Bahriye Karabağ’la birlikte hizmete açılan Doğançay Spor Tesisinde oynanan ilk resmi maçı birlikte izledi.

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, eşi Bahriye Karabağ'la birlikte hizmete açılan Doğançay Spor Tesisinde oynanan ilk resmi maçı birlikte izledi. Maç sonrası penaltı noktasından kaleye şut çeken Başkan Karabağ'a eşi Bahriye Karabağ sürpriz yaparak kaleye geçti. Bahriye Karabağ'ın bu sırada gösterdiği başarılı performans alkış aldı.

Bayraklı Belediyesi'nin Şehit Ümit Boz Spor Tesisinden sonra ikinci büyük spor yatırımlarından biri olan Doğançay Spor Tesisi, ilk resmi maçına İzmir Amatör Spor Kulüpleri U-15 lig kategorisinde yer alan iki takımın müsabakasıyla ev sahipliği yaptı.

BİRLİKTE İZLEDİLER

Doğançay Mahallesi'nde yer alan spor tesisindeki ilk resmi müsabaka Bayraklı Belediyespor ile Çiğli Maltepespor arasında oynandı. Müsabakayı Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, eşi Bahriye Karabağ ile birlikte izledi. Maçı Çiğli Maltepespor 4-0 kazandı. Maçtan sonra her iki takımın oyuncularıyla sohbet edip, futbol hayatlarında başarılar dileyen Başkan Karabağ, futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

EŞİ SÜRPRİZ YAPTI

Daha sonra Başkan Karabağ, penaltı noktasına geçerek kaleye şut çekti. Bu sırada Başkan Hasan Karabağ'ın eşi Bahriye Karabağ da kaleye geçerek sürpriz yaptı, gösterdiği performansla alkış aldı.

SPOR İÇİN DÖRT DÖRTLÜK TESİS

İzmir Amatör Futbol Federasyonu birinci ve ikinci amatör takımları ile altyapı müsabakalarına, dernek ve okulların da futbol turnuvalarında kaplılarını açan Doğançay Spor tesisi, 98x53 metre ölçülerine sahip ve zemininde de 6 bin 500 metrekarelik suni çim yer alıyor. Tesiste ter dökecek sporcu ve hakemler ile idareciler için de ayrı ayrı soyunma odaları bulunuyor. Tesiste düzenlenecek karşılaşmalar için 300 kişilik portatif tribün sayesinde taraftarlar maçı rahatlıkla izleyebiliyor. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Karabağ Bayraklı Çiğli İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title