Haberler

Bayraklı Gençlere Emanet

Gençlerin kent yönetiminde daha etkin rol almasını isteyen Ulusal Gençlik Parlamentosu, Türkiye genelinde başlattığı "Genç Dostu Belediye Başkanı İyi Niyet Sözleşmesi" kampanyasına Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’dan da destek geldi.

Gençlerin kent yönetiminde daha etkin rol almasını isteyen Ulusal Gençlik Parlamentosu, Türkiye genelinde başlattığı "Genç Dostu Belediye Başkanı İyi Niyet Sözleşmesi" kampanyasına Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'dan da destek geldi.

Türkiye'deki en büyük gençlik sivil toplum kuruluşu olan Ulusal Gençlik Parlamentosu, kentte yaşayan gençlerin kentin sunduğu ekonomik, sosyal ve siyasi fırsatlardan eşit biçimde yararlanabilmesi için sürdürdükleri imza kampanyası için Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ın kapısını çaldı. Başkan Hasan Karabağ'da gençleri makamında ağırladı.

"Genç Dostu Kent - Genç Dostu Aday" kampanyasına imza atan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Bizim görevde bulunduğumuz beş yıllık süre zarfında gençlere ve kadınlara her zaman pozitif ayrımcılıkta bulunduk. Bende siyasete gençlik kollarında başlamış biriyim. Bütün imkanlar büyüklerin elinde olduğu için gençlerin işi zordur. Sizlerin içinden gelen biri olarak yaşadığınız zorlukları bilirim. Bayraklı Belediyesi olarak da bir Gençlik Merkezi'ne sahibiz. Yüzlerce çocuğumuza kurs binlerce çocuğumuza burs veriyoruz. Bundan sonrada gençlere olan desteğimiz artarak sürecek" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Karabağ Bayraklı Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title