Haberler

Bayraklı'da Mahalle Sorunları Konuşuldu

Bayraklı’da muhtarlar masasının organize ettiği kahvaltıya katılan Bayraklı Belediyesi Başkanı Hasan Karabağ, mahallelerdeki sorunlarla ilgili muhtarları dinledi.

Bayraklı'da muhtarlar masasının organize ettiği kahvaltıya katılan Bayraklı Belediyesi Başkanı Hasan Karabağ, mahallelerdeki sorunlarla ilgili muhtarları dinledi.

Bayraklı'da muhtarlar masasının organize ettiği kahvaltıya Bayraklı Belediyesi Başkanı Hasan Karabağ, 23 mahalle muhtarı, başkan yardımcıları ve müdürler katıldı. Kahvaltıda mahalle muhtarları, mahalle sorunlarını tek tek Başkan Karabağ'a anlatırken sorunlara çözüm istediler. Mahalle muhtarlarını dinleyen Karabağ, "Muhtarlar bizim gözümüz, kulağımız. Her biri belediyenin temsilcisi. Bayraklı'da muhtarla belediye el ele çalışmalarını sürdürüyor. Muhtarlarımızla aramızda iletişim sorununun yaşanmaması adına muhtarlar masası kurduk. Bu masa sayesinde muhtarlarımız sıkıntılarını bize daha rahat bir şekilde iletme imkanına kavuştu. Gelen taleplerin her birini not ettik. Sorunların çözümleri konusunda fikir yürüttük. Bu toplantıları iki ayda bir zaten yapıyoruz. Muhtarlarımızın sorunları hepimizin sorunlarıdır. Muhtar arkadaşlarımız mahallerde belediyemizin birer temsilcisi gibi. Bize ilettikleri problemlerin çözülmesi için elimizden geleni yapıyoruz, yapacağız" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Karabağ Bayraklı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title