Haberler

Deniz Baykal: Korkuteli'nin Havasını Koklamaya Geldim

Güncelleme:

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, seçim çalışmaları kapsamında Elmalı ve Korkuteli seçmenleriyle buluştu.

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, seçim çalışmaları kapsamında Elmalı ve Korkuteli seçmenleriyle buluştu.

Baykal, beraberinde CHP Antalya Milletvekilleri Osman Kaptan, Yıldıray Sapan, Arif Bulut ile birlikte Elmalı mitingine katıldı. İlk olarak Elmalı'ya giden Baykal, CHP Elmalı Belediye Başkan Adayı Mehmet Tufan ile birlikte Cumhuriyet Meydanında düzenlenen mitinge katıldı. Baykal, mitingde yaptığı konuşmada, siyasete atıldığı yıllarda Elmalı ve köylerinde birçok yeri ziyaret ettiğini, Elmalılı halkının siyasi hayatında önemli yeri olduğunu söyledi.

Elmalı halkına seslenen Baykal, "Bu seçimlerin, Türkiye'nin geleceğinin oylanacağı, insanların gelecekleri konusunda karar verecekleri çok önemli bir seçim olduğunu belirterek, Türkiye'de 12 yıldır iktidarda bulunan hükümetin uygulamalarına "dur" demek için de önemli olduğunu vurguladı. Baykal, "Meclis'te umut var mı? Yargıda umut var mı? Basında umut var mı? Televizyonlarda umut var mı? E ne olacak? Bir yüksek otorite lazım bu gidişata 'dur' diyecek, vurduğu yerden ses getirecek. Herkesin saygı duyacağı, güçlü, büyük, yüksek bir siyasi otorite lazım. Var mı öyle bir otorite? Var. Kimdir o otorite? Milletin ta kendisidir, Elmalı'nın ta kendisidir. Sevgili Elmalılar, Cumhurbaşkanının yapamadığını sizler yapacaksınız, öyle gözüküyor. Yapmak zorundasınız. Ben vebali söylüyorum, sorumluluğu söylüyorum, görevi söylüyorum. Yaparsınız, yapmazsınız takdir sizin" dedi.

Miting sonrası Korkuteli seçim bürosunda Korkuteli seçmenleri ile sohbet eden Baykal, "Korkuteli'nin havasını koklamaya geldim" dedi.

Seçim bürosu önünde partililerle çay içen Baykal, "Korkuteli kararını vermiş, sandığı bekliyor. 2 gün sonra Korkuteli başkanını seçecek. Korkuteli'de değişim zamanı" dedi.

Baykal ve beraberindeki Antalya Milletvekilleri Osman Kaptan, Yıldıray Sapan, Arif Bulut ilçeden ayrıldılar. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Deniz Baykal Korkuteli Antalya Elmalı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title