Haberler

Bayırköy Belediye Başkanı Projelerini Açıkladı

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, dün akşam Bayırköy gençliği ile Kent Orman'da akşam yemeğinde bir araya geldi.

Adalet ve Kalkınma Partisi ( Ak Parti ) Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, dün akşam Bayırköy gençliği ile Kent Orman'da akşam yemeğinde bir araya geldi.

Mustafa Yaman, yemek sonrası yaptığı açıklamada, gençlerin önemini anlatırken ilk olarak hesap vereceği kişilerin gençler olduğunu belirtti. Yaman, "Geçen seçim de bunu yaptık, bu seçimde aynısını yapacağız, Yapacaklarımıza söz vereceğiz, yapamayacaklarımıza da söz verdiğimiz zaman biliyoruz ki bu gençler bize 5 yıl sonra hesabını soracaklardır. Gölet projesinden Havuz projesine kadar yapılan bir çok projeyi siz gençlere anlatacağım. Bayırköy gençliğine, birlik ve beraberliklerinden dolayı saygısından ve hiç bir zaman herhangi bir siyasi partinin propagandasını yapmadıklarından ötürü de teşekkür ederim. Bayırköy'de hızlı tren projesini gerçekleştirdikten sonra Devlet Demir Yolları normal yük taşımacılığındaki hattı iki hatta çevirecek. Yani, şu anda Bayırköy'ün için de 2 ya da 3 hat var, ama Bayırköy'ün çıkışında tek hat var. Bu hatlar gelişli gidişli olacak bundan sonraki süreçte. Sadece Bayırköy'de değil Türkiye'nin genelinde bu şekilde olacaktır" dedi.

Toplantıya, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Fikret Karabıyık, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kurt ve çok sayıda partililer katıldı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Bayırköy Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title