Haberler

Bayburt Belediyesi Yaz Sezonunda Hız Kesmiyor

Yaz sezonunun başlamasından itibaren yoğun çalışma temposuna giren Bayburt Belediyesi sahada görevli ekipleri, çalışmalarını son sürat devam ettiriyor.

Yaz sezonunun başlamasından itibaren yoğun çalışma temposuna giren Bayburt Belediyesi sahada görevli ekipleri, çalışmalarını son sürat devam ettiriyor.

İl genelinde gerçekleştirilen alt yapı çalışmalarından dolayı yıpranan yollarda alt yapı çalışmalarının tamamlanmasından itibaren onarım ve asfalt uygulamalarını devam ettiren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını Şingah Mahallesi Uygur Kent mevkiine taşıdı. Uygur Kent mevkiinde de asfalt çalışmalarının tamamlanmasının ardından bu bölgede yaşayan vatandaşların da araç trafiğinde yaşadığı problemler giderilmiş olacak.

Kaldırım Çalışmaları Devam Ediyor

Bir yandan asfalt uygulamalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bir yandan da Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı'nda kaldırım yapım çalışmalarını da devam ettiriyor. Bu çalışmalarında tamamlanmasından sonra Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı'nda da yaya trafiğindeki sorunlar ortadan kaldırılmış olacak.

Park Bahçeler ve Mezarlıklar Elden Geçiyor

Şehirde bulunan mezarlıklarda düzenleme ve temizlik çalışması gerçekleştiren Bayburt Belediyesi Muhtarlıklar Müdürlüğü'ne bağlı Mezarlıklar Şefliği ekipleri de yaz sezonunda yoğun çalışma temposunu sürdürüyor. Son olarak Esentepe Mahallesi'nde bulunan Garipler Mezarlığı'nda düzenleme ve temizlik çalışması gerçekleştiren ekipler, mezarlıkları elden geçirerek daha temiz ve daha düzenli şekle getiriyor. Vatandaşların gezmek ve piknik yapmak için en çok tercih ettiği noktalardan olan Şair Zihni Kent Ormanı'ndaki düzenleme ve temizlik çalışmalarını sürdüren ekipler, bu bölgede çim biçme ve çevre temizliği gerçekleştiriyor. - BAYBURT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bayburt Uygur Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title