Haberler

Bayan Muhtar Yeniden Aday

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 2009 seçimlerinde almış olduğu 10 bin oy ile Reşadiye Mahallesi muhtarı olarak seçilen Yelda Tuncer 2014 seçimlerinde mahallesinden yeniden aday olduğunu açıkladı.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 2009 seçimlerinde almış olduğu 10 bin oy ile Reşadiye Mahallesi muhtarı olarak seçilen Yelda Tuncer 2014 seçimlerinde mahallesinden yeniden aday olduğunu açıkladı.

5 yıldan bu yana Reşadiye Mahalle muhtarlığı görevinde bulunan Yelda Tuncer 2014 seçimlerinde mahallesinden tekrar muhtar adayı olduğunu açıkladı. 2009 yılında Reşadiye Mahalle muhtarlığı görevine gelen Yelda Tuncer muhtarlık görevi boyunca bir çok çalışmaya imza attığını belirtti. Yelda Tuncer, "Mahallemde birçok eve 300-400 eşya yardımında bulunuldu, bu yardımlarda mahallemde bulunan duyarlı vatandaşlarımız sayesinde oldu. Evlerine yeni almış oldukları mobilya, buzdolabı, çamaşır makinesi gibi eşyalar ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. Çorlu Belediyesi giyim mağazası mahallemizde bulunan yine ihtiyaç sahibi kişilere birçok giysi yardımında da bulundu. Mahallemde bulunan 90 kanserli hastaya Çorlu'da bulunan bazı dernekler tarafından yardım eli uzatıldı. Mahallemde bulunan 12 vatandaşımızı gerek Çorlu gerekse Çorlu dışında bulunan Huzur Evlerine yerleştirdik" dedi.

Yelde Tuncer, "Mahallemizde yaşayanları çok seviyorum, onların her türlü sorunlarını gerekli kurumlara taşıyarak çözüme kavuşturdum. 2014 yılında muhtar seçilmemden sonra Reşadiye Mahallesi için çalışmalarımız kaldığımız yerden devam edecek. Ayrıca bunun yanında Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Vakfı mahallemizin en büyük destekçisi buradan Sosyal Yardımlaşma Vakfına da teşekkür ediyorum" ifadelerini kaydetti.

2014 muhtarlık seçim çalışmalarına başlayan muhtar Yelda Tuncer, bu konuda tek tek kahvehaneleri, evleri ve pazar esnafını dolaşarak tekrar aday olduğunu duyuruyor. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Reşadiye Tekirdağ Çorlu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title