Haberler

Battalgazi'de 102 Mhutara Dizüstü Bilgisayar Alınacak

Battalgazi Belediye Meclisi’nin Ekim ayı olağan toplantısının ilk bileşiminde, ilçeye bağlı 102 mahallenin muhtarına dizüstü bilgisayar alınması kararı verildi.

Battalgazi Belediye Meclisi'nin Ekim ayı olağan toplantısının ilk bileşiminde, ilçeye bağlı 102 mahallenin muhtarına dizüstü bilgisayar alınması kararı verildi.

Battalgazi Belediye Meclisi Ekim Ayı Olağan toplantısının ilk bileşimi, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığı'nda yapıldı. Battalgazi Belediye Meclisi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantı, yoklama, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Toplantıda, ilk olarak daha önce İmar Komisyonu'na havale edilen gündem maddeleri görüşüldü. Gündem maddelerinden biri hariç diğerleri yapılan görüşmelerin ardından İmar Komisyonu görüşü doğrultusunda oy birliği ile kabul edildi. İmar ile ilgili diğer gündem maddeleri de, İmar Komisyonu'na havale edildi. Daha sonra 2016 mali yılı bütçesi meclise sunuldu. 2016 mali yılı bütçesi ile ilgili gündem maddesi ise Plan ve Bütçe Komisyonu'na havale edildi. Battalgazi Belediye Meclisi Üyesi Metin Mandal tarafından verilen Battalgazi ilçesinin 102 mahalle muhtarına dizüstü bilgisayar alınması yönündeki önerge gündeme alınarak, görüşüldü. Görüşmede önerge oy çokluğu ile kabul edildi.

Dizüstü bilgisayarlar satın alındıktan sonra 102 mahalle muhtarına teslim edilecek.

Battalgazi Belediye Meclisi Ekim Ayı Olağan Toplantısı ikinci bileşimi 15 Ekim 2015 Perşembe günü saat 14.00'de Battalgazi Belediye Meclisi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selahattin Gürkan Battalgazi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title