Haberler

Batmanlı Medrese Aliminden Fethullah Gülen'e Çağrı: Hemen Tövbe Et

Güncelleme:

Medrese alimi emekli imam Abdullah Aydın, Fethullah Gülen'e çağrıda bulunarak derhal tövbe etmesi ve teslim olması gerektiğini belirtti.

Medrese Alimi ve emekli imamdan Fethullah Gülen'e çağrı: Hemen Töve Et..

Batmanda uzun yıllar imamlık yapan ve medrese alimi olan Abdullah Aydın, Fethullah Gülen'e çağrıda bulunarak hemen tövbe etmesi gerektiğini belirtti.

Batman Gazetesinde fıkıh ve dini ilimlerle toplumsal sorunlar üzerinde 30 yıldır yazarlık yapan Abdullah Aydın (Bamnirli melle Abdullah), Gülen ve cemaatinin bir Müslüman ülkenin sırlarını gayri müslim ülkelere vermesiyle çok ciddi bir günahın içinde ve ağır bir vebal altında olduğunu söyledi.

İşte, Bamnirli Melle Abdullah Hoca'nın kaleminden Gülen'e çağrı...

FETHULLAH GÜLEN, TÖVBE ET, HEM DE HEMEN…

Bir din âlimi olarak "Fethullah Gülen" denilen darbeci hocayı tövbeye davet ediyorum.
Bu hocanın tövbe edip ABD'den ülkesine dönüşü hem kendisi için ve hem de Müslümanlar için büyük kurtuluştur. Tövbe etsin ki Allah (C.C.) onun Müslümanlara yaptığı büyük zararları af etsin, dünyası az kalmış bari ahirette cezasını çekip Allahın ebedi azabından kurtulmuş olsun. Ve illa bu hoca İslam aleyhine ve Hıristiyanların adına çalıştığı için onların yanında ölüp oraya defin edilecek, Hıristiyanlarda telkin varsa bir rahip telkinini okuyacak Allahın melekleri de onu Berzah âleminden mahşer gününe kadar cezalandıracaktır.


Neden? Nedeni bellidir. Bu kişi ABD'ye sığınarak "müctehid" sıfatıyla kendi başına yaptığı "içtihat ve hoşgörü" felsefesiyle her çeşit insanları etrafında toplayıp yola çıkmış, topladığı kötü niyetli bir kısım kişiler, büyük yetki sahibi olup gasp ettikleri makamları ülke aleyhine kullanmıştır. Hatta İslam aleyhine ve ABD adına bütün dünyada ajanlık yapmaya yeltenmiştir. Hatta kendi ülkesinde olduğu gibi bütün İslam ülkelerin iç sırlarını fişleyerek ABD'ye postalamayı görev bilmiştir. Dolayısıyla bu gün bu kişi ve tebaası kadar Müslümanlara düşman ve Hıristiyan âlemine hizmet eden bir örgüt veya şahıs yoktur.

Ben bu hocaya derim ki; Sana "Hoca Efendi" derler, demek Kuran'dan bir az anlıyorsun, eğer ters manalandırmazsan Allah (C.C.) Maide süresi ayet 51'de açık ifadeyle Müslümanlara şöyle ferman eder: يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آَمَنُوا لَا تَتَّخِذُوا الْيَهُودَ وَالنَّصَارَى أَوْلِيَاءَ بَعْضُهُمْ أَوْلِيَاءُ بَعْضٍ وَمَنْ يَتَوَلَّهُمْ مِنْكُمْ فَإِنَّهُ مِنْهُمْ إِنَّ اللَّهَ لَا يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ (51)
"Ey iman edenler Yahudi ve Hıristiyanları kendinize veli, amir kılmayın, onların emri altına girmeyin, yönetiminizi onların eline vermeyin sizden kim onlara bu salahiyeti verirse İslam dairesinden çıkar, onlardan sayılır"

Sen bu ayetin sana ne mesaj verdiğine müdrik misin? Müdrik isen ayetin neresindesin? Sen ayetin tersindesin, öyle ise tövbe et.

Evet, şimdi barizleşmiştir ki bu hoca ve müritleri, etbai Allahın bu yasağını yaşıyor, mucibini yapıyorlar, 15 Temmuz'da cuntacılarla işbirliği yapıp ülkede kanlı darbe yaptırması, yüzlerce Müslümanları katil ettirmesi, ülkenin birçok yerlerini tahrip ettirmesi, Müslüman cumhur reisini katil ettirme planı çizmesi, İslam'ın neresinde var? Bu icraatları sadece yaşadığı ehli salibe yarar, o kadar.

Evet, bunun İslam, hatta vatanseverlik ilkesine ters icraatları bitmiyor, ülkemiz dâhil, bütün İslam âleminde ABD adına casusluk yapıyorlar, bizde her yere böcek aleti yerleştirme sanatıyla ülke insanların yataklarına kadar girip her sırrı dışarıya rapor ettikleri gibi başka İslam ülkelerin ahvalini de aynı gizli hilelerle tespit edip ABD'ye postalıyorlar. İslam ülkelerinde yaptıkları okullarda bu dersi veriyorlar. Bu gün Hıristiyan âlemi bu örgüt gibi kendilerine yararlı bir hizmetçi, casus bulamaz. Onun için tekraren ABD'nin bu kişiyi Müslümanlara iade etmesi mümkün değildir, deriz.

Ve onun için ben din âlimi olarak çağrıyı tekrar ederek derim ki, "Sen, ömrünün son demini yaşıyorsun! İslama düşmanca icra ettiğin bu fiiliyatından tövbe et, bir İslam ülkesine iltica et, orada öl, bari Hıristiyanlar değil, Müslümanlar senin telkinini okusunlar, mezarlıklarına defin etsinler. Allahın af sahası geniştir belki de cezanı çektikten sonra seni af eder.

Tövbe et ve müritlerine de ilan et ve deki "ben Müçtehit ve de Mehdi falan değilim, ben aldatılmış bir kuklayım, yaptıklarımdan tövbe etmişim, sizler de tövbe edin bu yanlış yoldan dönün, Müslüman kafilesine yeniden katılın" diye…
Evet, bu kişi zamanında kendi müritlerine şunu derdi: "Siz yeter ki her sözümü tutun, size verdiğim emri yerine getirin, içki de içer, çıplak da gezer, ibadet de etmezseniz Allah sizi af eder, cennetine koyar…"

İşte bu kötü içtihat, kötü niyetli insanları da onun cemaatine aldırdı. Cemaatin içindeki kötü niyetliler makamları ele geçirip İslam ve ülke aleyhine kullanmaya başladılar. Zira dinin yasakladığı her şeyi onlara mubah kıldı, bu fetvayla karma müritleri çoğaldı…

Bir şey daha var, bu kişi, Müslümanların en değerli âlimi Bediüzzaman'ı da kullandı, Risale-i Nur'u ve nur cemaatini lekelendirdi, milletin gözünden çıkarttı. Bu da tövbeyle temizlenebilirse ne mutlu ona. Ama eğer tövbe etse sahte değil, "Nasuh Tövbesi" yapmalı, müritleri de bu Nasuh tövbeye davet etmelidir ve illa tüm cemaatiyle ebediyen cehennemde yanar. Zira; Resulallah (S.A.V.) der ki:
"Fitne uykudadır, Allah uyandırana lanet eder"

Bu gün bu kişi dünyada Müslümanlar için en tehlikeli fitnedir, Türkiye'de yaptırdığı 15.07.2016 tarihli kanlı darbeyle büyük katil konumuna girmiştir. Onun için tekrar ediyorum, tövbe et, ABD'deki saltanatını bırak ülkene gelmezsen de bir İslam ülkesine iltica et, senin etrafında olup direktifinle hareket edenleri tövbeye davet et, ilan et bu halini, kurtul ve kurtar, senin bu hainliğin gelecek nesle sirayet etmesin.

İlk etapta senin vaazlarını dinlerken senin gözyaşlarına inanıyordum, belki de o zaman normal bir Müslüman idin, sonradan Yahudi Abdullah Bin Sebe gibiler seni İslam nizamından uzaklaştırıp Hıristiyana hizmetkâr etme haline getirdiler. Tövbe ve iltica etki İslam âlemini rencide eden bu menfur icraatın sekteye uğrasın, sen öldükten sonra bu çürük mirasın da tükensin, başkası tarafından idame edilmesin.

Şunu bilmelisin ki, seni tövbeye davet etmeye yetkim vardır. Zira ben dinini bilen din âlimiyim, bu nedenle seni tövbeye davet etmemde siyasi bir amaç veya maddi menfaatim yoktur, sadece Müslümanlara acıyorum, dini bir görevdir, yapıyorum, beni dinle tövbe et. Bilmiş ol ki bütün din âlimleri bu çağrımda müşterektir, hepsi seni istikamete, tövbeye davet ediyor…

Ve bilmiş ol ki ben çoktan sizin etrafınızdaki kötü insanların iç âlemini bilen biriyim. 15 sene evvel İzmir'de ikamet ettim. Sizin müritlerinizin teklifi üzerine size ait olan Yamanlar Kolejinde ilahiyat öğrencilerine ders veriyordum. Size uyan insanların çoğu iç âleminizi bilmeden amiyane olarak size tabi oluyor, bir kısmı da uyanık ve şimdiki sizin menfur icraatınızı kabulleniyor, hatalarınıza iştirak ediyorlardı. O zaman senin uyanık müritlerin beni ABD'ye senin yanına göndermeyi teklif ettiler, Batman'a da gelip aynı teklifi tekrarladılar ama ben kabul etmedim. Zira sizin bir tekiye kültürüyle İslam'a büyük tehlike olduğunuzu fark ediyordum. Ama İslam ve vatan muhaliflerin adına Müslüman ülkeye kanlı darbe yaptıracak kadar hain olduğunuzu bilmiyordum. Soruyorum, bu darbeyi İslam'ın neresine koyabilirsin? İslam'da yeri yok, ancak hatalı içtihadına ve ABD projesine sokabilirsin o kadar.

Şimdi soruyorum; sen Müslümanların malını İslam adına topladın ama Müslümanların aleyhine tüketiyorsun, İslam'a hizmet ettiğini iddia ediyorsun, peki ABD'de ne işin var, orada ne yapıyorsun, ABD senin İslam hizmetine yardımcı mı oluyor? Olamaz. Demek Hıristiyanlar adına çalışıyorsun, hatta onların direktifiyle darbe yaptırıyorsun, onun için sekeratten önce tövbe et, müritlerini de tövbeye davet et diyorum. Allah şimdi yaşadığın ABD'deki sarayların ve İslam âlemine verdiğin zararın hesabını soracaktır. O âleme intikal etmeden önce acele tövbe et, etraftakilere de ettir, bekleme ruhsatı yok sana. Hakka namzet ol.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Batman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title