Haberler

HDP Batman'da Seçim Çalışmalarına Başladı

Güncelleme:

HDP Batman Cumhurbaşkanı Seçim Komisyonu öncülüğünde, mahalle ve ilçe komisyonlarıyla birlikte Batman Belediye Konferans Salonu'nda toplantı düzenledi.

HDP Batman Cumhurbaşkanı Seçim Komisyonu öncülüğünde seçimlerle ilgili kentteki sivil toplum kuruluşları (STK), mahalle ve ilçe komisyonlarıyla birlikte Batman Belediye Konferans Salonu'nda toplantı düzenledi.

Toplantıya komisyon üyeleri, Batman Belediyesi eş başkanları Gülistan Akel ve Sabri Özdemir'in yanı sıra çok sayıda kişi katıldı.

Toplantı özgürlük ve demokrasi mücadelesinde yaşamını yitirenler anısına yapılan bir dakikalık saygı duruşu ile başladı. Toplantıda açıklama yapan Batman Seçim Komisyonu Başkanı Şehmus Aslan, 10 Ağustos'a kadar çalışmalarını cumhurbaşkanlığı seçimiyle yürüteceklerini söyledi.

Diyarbakır, Mardin, Batman ve Siirt'i kapsayan seçim startının verileceği toplantı düzenleyeceklerini dile getiren Aslan, seçimin kendileri açısından çok önemli olduğunu belirtti.

Aslan, geçen yerel seçimde yapılan hataların bir daha yaşanmaması için çok önemli bir çalışma yapmaları gerektiğini ve partilerinden kalbi kırılan seçmenlerini bir daha kazanmaları gerektiğini dile getirdi. Toplantı katılımcıların görüş ile önerileriyle sona erdi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Sabri Özdemir Gülistan Akel Şehmus Aslan Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title