Haberler

Batmanda Asayiş Olayları

Güncelleme:

Batmanda son günlerde yaşanan asayiş vakalarında bazı önemli olaylar ön plana çıktı.

 

Kapkaççılara dikkat!

Yolda yürürken telefonla konuşan vatandaş, kapkaççıların saldırısına maruz kaldı. M.A. adlı vatandaş, dün sabah 08.00 civarında çarşıda telefonla konuşurken, arkasından yaklaşan bir klişi telefonunu alıp kaçtı. Telefonu kaçıran kişiyi uzun süre kovalayan M.A. polise başvurdu. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

3 günde 10 kişi kayboldu!

İlimizde Cuma gününden bu yana polis merkezlerine 10 kayıp başvurusu yapıldı. Çoğunun yaşları genç ve okul çağında olan şahıslar için aileleri polise kayıp başvurusunda bulundu. Emniyet Müdürlüğünün basın bültenine yansıyan bilgilere dayandırılarak alınan bilgilere göre, kayıp şahıslar hakkında çalışma başlatıldığı belirtildi.

 

 

Ne oluyor bu gençlere?

Sadece 3 gün içinde 6 kişi intihara teşebbüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Bir dönem intihar vakalarıyla anılan Batmanda, intihar ve intihara teşebbüs olaylarında ciddi düşüş yaşanmıştı. Ancak son günlerde bu tehlikeli vakalarda bir artışın olduğu dikkat çekti. 3 gün içinde 6 kişi intihara teşebbüs etti. Çeşitli hastanelere kaldırılan 6 kişinin tedavileri sürerken, olaylarla ilgili tahkikat başlatıldı. 

Kaynak: Temsilci / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title