Haberler

Batman Ticaret Borsasında Sertifika Töreni

Güncelleme:

Batman Ticaret Borsasında "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" programını tamamlayan girişimcilere sertifikaları törenle verildi.

Borsa'dan girişimcilere sertifika

Batman Ticaret Borsası ile KOSGEB Batman Hizmet Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" programını tamamlayan girişimcilere sertifikaları törenle verildi.

Batman Ticaret Borsası'nın ev sahipliğinde düzenlenen törene Vali Azmi Çelik, KOSGEB İl Müdürü Evren Arıkan, Batman Ticaret Borsası Başkanı Arif Güneş, çok sayıda STK Başkan ve Temsilcileri katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Batman Ticaret Borsası Başkanı Arif Güneş, girişimcilere her zaman destek vermeye hazır olduklarını belirtti.

Güneş, "gelişen ve büyüyen dünyada rekabette baş aktör olabilmenin temel unsurlarından birisi girişimciliği temsil etmektir. Bu anlamda biz Batman Ticaret borsası olarak gerek ilimiz gerekse ülkemiz açısından girişimciliği bir hayli önemsiyoruz. Bu nedenle KOSGEB destekli Girişimcilik eğitimlerini sıklıkla düzenlemekteyiz. Son üç yıl içinde 390 girişimci adayı sertifikalarına kavuşarak hayallerini gerçekleştirdi" şeklinde konuştu.

50 BİN TL'YE KADAR HİBE

Törene katılan KOSGEB İl Müdürü Evren Arıkan, KOSGEB uygulamalı girişimcilik eğitimleri ve 50.000 TL hibe desteğinin iş kurma hayalini gerçeğe dönüştürme yolunda oldukça rağbet gördüğünü ve özellikle bayanların destek oranının %90 olması bayan girişimci sayısını günden güne artmasını sağladığını belirtti.

Törene katılan Vali Azmi Çelik ise, bu tür desteklerin Batman ekonomisi açısından oldukça önemli olduğunu belirterek KOSGEB desteği ile bu eğitimlerin gerçekleşmesine vesile olan Batman Ticaret Borsası Yönetimine teşekkürlerini iletti.

Girişimcilere sertifikalarını veren Vali Çelik, kendi işyerlerini kurma yolunda başarılar diledi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title