Haberler

Batman'da Öğrencilerden 5 Dilde Konser

Batman'da Yunus Emre Anadolu Lisesi öğrencilerinin Çözüm Süreci'ne destek için verdiği konserde 5 dilde şarkılar seslendirildi.

Batman'da Yunus Emre Anadolu Lisesi öğrencilerinin Çözüm Süreci'ne destek için verdiği konserde 5 dilde şarkılar seslendirildi.

Yeni Kültür Merkezi Konferans Salonu'ndaki, öğrencilerden oluşan koronun Almanca, İngilizce, Arapça, Kürtçe ve Türkçe şarkılar seslendirdiği konser, davetlilerin beğenisini topladı.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Şafi Özperk, etkinlikte yaptığı konuşmada, Çözüm Süreci ile sağlanan barış ve özgürlük rüzgarının okullara da yansıdığını söyledi.

Çözüm Süreci'ne katkı için öğrencilerin konser verdiğini kaydeden Özperk, "Çocuklarımız, Çözüm Süreci ile birlik ve beraberlik için bu konseri düzenledi. Umuyor ve diliyoruz ki  gençlerimizin içten gelen bu samimi çabaları büyüklere örnek olur" dedi.

Öğrenciler ise etkinlikte yer almaktan duydukları mutluluğu ifade ederek, amaçlarının Çözüm Süreci'ne katkı sunmak olduğunu dile getirdi.

Kaynak: AA / Yerel

Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title