Haberler

Batman Barosu Başkanlığına Abdülhamit Çakan Seçildi

Güncelleme:

Batman Barosunun 14. Genel Kurulunda yapılan seçimde Abdülhamit Çakan Başkanlığa seçildi.

Baro seçimi çekişmeli geçti.

Yeni Başkan Çakan 133, eski Başkan Sevim 130 oy aldı

Batman Barosunun 14. Genel Kurul toplantısında aday olan iki liste kıyasıya yarıştı, mevcut Başkan Ahmet Sevim 130 oy alırken, Abdülhamit Çakan 133 oyla Batman Barosunun yeni Başkanı oldu.

Batman Barosunun Gültepe mahallesindeki yeni binasında yapılan Genel kurul toplantısına baroya kayıtlı avukatlar ile çok sayıda sivil toplum kuruluşu büyük ilgi gösterdi.

Yapılan konuşmalardan sonra oy verme işlemi başlarken, tasnif geç saatlere kadar devam etti. İki listenin yarıştığı seçimlerde 133 oy alan Abdülhamit Çakan Başkanlığa getirilirken, Ekrem Taşkın, Serkan Ramanlı, Mehmet Sıddık Bülbül, Kutbettin Suçin, Neşe Polat, Alaettin Baran, Mehmet Demir, Mehmet Salih Atilla, Ahmet Çelik ve Ferhat Özdemir yeni yönetim kurulu üyeleri oldu.

Seçimi kazanan listede yer alan avukatlardan aldığımız bilgiye göre İlçe seçim kurulunun yeni yönetime mazbatasını vermesinden sonra yönetim bir arya gelerek görev bölümü yapacak ve etkin çalışmalara başlayacak. Batman Barış Gazetesi

Kaynak: Temsilci / Yerel

Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title