Haberler

Batman Agd, Mekke'nin Fethi'nin Yıl Dönümünü Kutladı

Batman’da Anadolu Gençlik Derneği (AGD) tarafından düzenlenen Mekke’nin fethinin hicri 1436. yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Batman'da Anadolu Gençlik Derneği (AGD) tarafından düzenlenen Mekke'nin fethinin hicri 1436. yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Batman Anadolu Gençlik Derneği Batman şubesi tarafından organize edilen ve Batman Kültür Turizm İl Müdürlüğü Konferans salonunda düzenlene programa gelen konuklar salona sığmadı. Konuklar girişte gül suyu ve şeker ikramı karşılanırken, program okunan Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Batman Anadolu Gençlik Derneği'nden (AGD) tanıtım filminin slayt gösterimiyle başladı. AGD Batman Şube Başkanı Lokman Özkan, AGD olarak bu gece 81 il ve 606 noktada yılbaşına alternatif olarak Mekke'nin fethi programını kutladıklarını ifade ederek, "Fethedilmiş olan bu topraklarda bu gece yılbaşı adı altında bir sapkınlık yaşanmaktadır. Alkol ve uyuşturucunun tavan yaptığı bir kutlamanın masumiyetinden kim bahsedebilir ki, Vicdanları kararacak derecede eğlence tutkusunun masumiyetinden kim bahsedebilir ki, ahlaktan yoksun, sofraların bereketinden kim bahsedebilir, Bu kutlamaların kardeşliğe, paylaşmaya ve dayanışmaya dönük bir tarafı varmadır. Elbette yoktur ve biz bunları reddediyoruz" dedi.

Konuşmasının ardından Kozluk İlçe Müftüsü Zeynel Abidin Çınar, davetlilere 'Mekke'nin Fethini anlattı. Minik Karinler Yetenek geliştirme merkezi öğrencilerin, Uyku duası, Hadis okuma gösterisinin ardından program iki kişiye verilecek Umre ziyareti çekilişi ile son buldu.

Programa İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, STK temsilcileri Müftülük çalışanları ile çok sayıda davetli katıldı. - BATMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title