Haberler

Basri Yıldırım: "Cumhurun Terazisi Şaşmadı"

AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, “Bugüne kadar fikri hiç sorulmayan cumhur, kendi başkanını nihayet seçti.

AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, "Bugüne kadar fikri hiç sorulmayan cumhur, kendi başkanını nihayet seçti. 12 yıldır Başbakanlık yapan Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın halk tarafından ne kadar teveccüh gördüğü bir kez daha anlaşıldı" dedi.

Uşak'ta toplam 834 sandıkta oy verme işleminin yapıldığını belirten AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, gayri resmi sonuçlara göre kazananın Recep Tayyip Erdoğan olduğunu belirterek, sonuçları tüm dünyanın dikkatle izlediğini söyledi. Önümüzdeki günlerde mazbatasını alarak Çankaya Köşkü'ndeki görevine başlayacak olan Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine oy veren ve vermeyen herkesin Cumhurbaşkanı olacağını ifade eden Basri Yıldırım, "2001'de 'Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak' diyerek yola çıkan ve 12 yıl boyunca ülkemizi aydınlık günlere taşıyan sayın Recep Tayyip Erdoğan, yine milletin oylarıyla bir kez daha görev aldı. Kendisine verilen hiçbir görevden kaçmayan ve yatırımları an ve an takip eden Erdoğan'ın bu önemli vazifeyi de en iyi şekilde yerine getireceğinden hiç şüphemiz yok" diye konuştu. İlk turda Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'ın dinamik bir lider olduğunu kaydeden Basri Yıldırım, şöyle söyledi: "Çankaya Köşkü'nün kapıları ardına kadar halka açık olacak. Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 24 saat değil 25 saat çalışmaya devam edecek. TOKİ'ler yoksul ve dar gelirli olup da ev alamayanlara hizmet etmeyi sürdürecek. Yollarımız şu andaki halinden daha iyi olacak. Hastanelerindeki hizmet kalitesi artacak ve kimi kimsesi olmayana verilen destekler artacak. Çünkü halkın seçtiği Cumhurbaşkanı, vatandaşına hizmet etmeyi sürdürecek" dedi.

BÜTÜN DÜNYANIN GÖZÜ TÜRKİYE'DE

12 yıldır gelinen noktanın dünyadaki bir çok güç odağını rahatsız ettiğini dile getiren Basri Yıldırım, " Türkiye, ekonomide, siyasette, demokraside ve sosyal bazda önemli mesafeler kat etti. Bu gelişimin baş mimarı olan, sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın attığı her adım, yabancı ülkeler tarafından ciddiye alındı ve yakından takip edildi. Bugün, yapılan seçimleri de bütün dünyanın yakından izlediğini gördük. Dünya, Türkiye'yi izlemeye devam edecek, çünkü hiç ummadıkları bir gelişim ve kalkınmaya şahit olacaklar" şeklinde konuştu. Partisinin önümüzdeki günlerde yeni bir genel başkan seçeceğini sözlerine ekleyen Basri Yıldırım, "Türkiye'nin tek kurumsal siyasi yapılanması olan AK Parti'de başkanlar değişir, ama hizmet anlayışı değişmez. Biz halkın hizmetkarıyız ve böyle kalacağız. Bundan halkımızın şüphesi olmasın" dedi. - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Türkiye Uşak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title