Haberler

Şengül Başpınar İlçe Ziyaretlerini Sürdürüyor

Güncelleme:

AK Parti Diyarbakır milletvekili aday adayı Şengül Başpınar, Bağlar, Ergani ve Çermik ilçelerini ziyaret etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır milletvekili aday adayı Şengül Başpınar, Bağlar, Ergani ve Çermik ilçelerini ziyaret etti.

Diyarbakırlı iş kadını Şengül Başpınar, 7 Haziran'da yapılacak seçimlerde AK Parti'den milletvekili aday adaylığı çalışmaları kapsamında AK Parti Bağlar, Ergani ve Çermik ilçe başkanlıklarını ziyaret etti. İlçelerde partililerle bir araya gelen Başpınar, seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Aday adaylık sürecinde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Başpınar'a ilçe teşkilatları yoğun ilgi gösterdi. İş kadını olarak Diyarbakır'ın özellikle kadınların istihdam konusunu başta olmak üzeri birçok alanda proje hazırladığını aktaran Başpınar, bölgenin ekonomik alanda kalkınmasında AK Parti hükümetlerinin yaptıkları çalışmaları anlattı. AK Parti'nin bölgeye istihdamın sağlanmasının birçok alanda teşvik uygulaması başlattığını söyleyen Başpınar, 2015 seçimlerinden sonra bölgenin kalkınması ve refah düzeyinin yükselmesi için yeni projelerin hayata geçeceğini ifade etti. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Diyarbakır Ak Parti Başpınar Ergani Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title