Haberler

Başpınar'dan 14 Mart Tıp Bayramı Kutlaması

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili aday adayı Şengül Başpınar 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili aday adayı Şengül Başpınar 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başpınar mesajında, doğrudan insana hizmet etmenin yüce bir görev olduğunu belirterek, tüm dünya ülkelerinde olduğu gibi Türkiye için de şüphesiz ki en öncelikli konulardan birinin sağlık olduğunu söyledi. Başpınar, "Kaliteli bir sağlık sistemi, güçlü toplumun vazgeçilmezidir. Kaliteli sağlık sisteminin vazgeçilmezi ise değerli hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımızdır. Doğrudan insana hizmet odaklı olan sağlık sektörü ile ilgili olarak AK Parti hükümeti bugüne kadar birbirinden önemli yatırımlara imza atmıştır ve atmaya devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle öncelikle sağlıklı bir toplum temennisiyle, gece ve gündüz demeden fedakarca sağlık hizmeti sunan, yaşamımızı emanet ettiğimiz tüm hekimlerimizin ve sağlık personellerimizin 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyor, aileleri ile birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir hayat sürmelerini diliyorum" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tıp Bayramı Ak Parti Başpınar 14 Mart Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title