Haberler

Başkentte Kültür Sanat

Başkent sinemalarında bu hafta 5 film seyiriyle buluşacak.

Başkent sinemalarında bu hafta 5 film seyiriyle buluşacak.

Yönetmenliğini Chris Renaud'un üstlendiği animasyon türündeki "Loraks" vizyona giriyor. Dr. Seuss'un klasikler arasına giren hikayesinden esinlenen Loraks, 3 boyutlu olarak çocuk seyirciler için sinemalarda. Filmin orijinal seslendirme ekibinde Danny DeVito, Ed Helms, Zac Efron, Betty White gibi isimler yer alıyor.

Dram, romantik türündeki "Aşk Yemini" seyirciyle buluşuyor. Yönetmenliğini Michael Sucsy'nin yaptığı filmde, Channing Tatum, Rachel McAdams ve Sam Neill rol alıyor.

Yönetmenliğini Steven Soderbergh'in üstlendiği gerilim, aksiyon türündeki

"Çapraz Ateş" sinemalarda. Gina Carano, Channing Tatum, Michael Fassbender'in başrollerinde yer aldığı filmin senaryosu Lem Dobbs'a ait.

"Doğaüstü" haftanın bir diğer yapımı. Yönetmenliğini Josh Trank'ın yaptığı filmde, Dane DeHaan, Alex Russell, Michael B. Jordan rol alıyor. Bilimkurgu, korku türündeki filmde, meraklı, haşarı ve liseli üç sıkı arkadaşın, şans eseri keşfettikleri bir yer altı tünelinde, kendilerine doğaüstü güçler kazandıracak bir 'şeyle' karşı karşıya gelmeleri ve sonrasında yaşananlar anlatılıyor.

Haftanın yerli yapımlarından "Film" gösterime giriyor. Yönetmenliğini Kerem Topuz'un yaptığı aksiyon türündeki filmde, Öznur Kula, Özgür Emre Yıldırım, Cumali Karakaya başlıca rolleri paylaşıyor. Kerem Topuz'un ilk uzun metrajlı sinema deneyimi olan ve "içinden film geçen filmler" teması çevresinde gelişen yapım, kurgu-gerçeklik arasındaki ince çizgiyi her an kaybedebileceğimizi hatırlatıyor.

-Sinemalar-

Büyülü Fener Kızılay: "Titanların Öfkesi", "Fetih 1453", "Yer Altı",

"Açlık Oyunları", "Lorax", "Sen Kimsin-", "Şahane Misafir", "Amerikan Pastası: Buluşma", "Doğa Üstü", "Aşk Yemini", "Çapraz Ateş", "Film".

Büyülü Fener Bahçelievler: "Pamuk Prenses", "Yer Altı", "Şahane Misafir", "Açlık Oyunları", "Aşk Yemini".

Metropol: "Açlık Oyunları", "Titanların Öfkesi", "Yer Altı", "Çapraz Ateş", "Film", "Amerikan Pastası: Buluşma", "Fetih 1453", "Sen Kimsin-".

Optimum: "Dr. Seuss Loraks", "Gizemli Adaya Yolculuk", "Titanların Öfkesi", "Doğaüstü", "Ülkücüler", "Film", "Fetih 1453", "Amerikan Pastası: Buluşma", "Açlık Oyunları", "Sen Kimsin".

- ANKARA

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Açlık Oyunları Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title