Haberler

Başkent'te İki Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı: 5 Ölü, 5 Yaralı

Güncelleme:

Başkent'te, iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı.

Başkent'te bir otomobilin ters yönden gelen araçla çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 5 kişi hayatını kaybetti, 2'si çocuk 5 kişi ise yaralandı.

KAFA KAFAYA ÇARPIŞTILAR

Kaza, saat 04.00 sularında Etimesgut ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Ankara Bulvarı'ndan merkez istikametine doğru seyir halinde olan 06 DJ 6762 plakalı otomobil ile ters yönden gelen 06 BY 6182 plakalı araç, Güvercinlik girişinde kafa kafaya çarpıştı. Feci kazada 5 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı. Yaralıların 2'sinin çocuk olduğu, bazı yaralıların durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Kaza yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralıları çevredeki çeşitli hastanelere sevk etti.

TERS YÖNE GİRDİ

Kazaya, ters yönden giren aracın sebep olduğu, sürücüsünün ise alkollü olduğu iddia edildi. Kazada hayatını kaybedenlerin cesetleri, cenaze araçlarıyla adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Polis ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Olay yerinden ilk görüntüler;



Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Güvercinlik Etimesgut 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (13)

duman:

katil trafik magandaları zıkım icip yola cıkıyorlar

24
0
yanıtYanıtla
No nameMobil-IOS:

Ankara'da sürücülerinde saygı yok, araç sürmeyi bilmiyorlar. Çoğu cahil sürücü

6
2
yanıtYanıtla
mahmutMobil-IOS:

Erdoğan içki 10 dan sonra yasak deyince ayaga kalkan şerefszler bu vebal sizin boynunuzda

6
2
yanıtYanıtla
özet ve sonuç:

Ne fren mesafesini biliyoruz ne ışıkta durmasını becerebiliyoruz bizde uyaknıklık kurala karşı gelmek gibi medeni hiçbir ülkede görünmeyen tuhaf huylar var bu eğitimin yetersizliği toplum bilincinin oluşmaması ve devlete güvenmeme ile ilgili bir sorun bir türlü aşamadık bu sorunu

7
0
yanıtYanıtla
ANKARAMobil-ANDROID:

Ben is icin gidiyordum 10 sene şirketi değiştim de kurtuldum %70 i ışıkta durmaz ters yöndeler ortalıkta polis yok 2 kamera var 70 km hız diye herkes yerini biliyor , kırmızı ışıkta duranlada kavga etmeye calisiyorlar

6
1
yanıtYanıtla
taki:

Sigaraya recep taktı diye heryerde sigara yasak ama sigara satışlarına bakın rekorda ençokta teseddürlü hanımlar içiyorlar içkiye takıyorlar yasak getiriyorlar içki satışı artmış trafik kuralına uymayana ceza arttırıyorlar kazada ölen sayısı dahada artıyor nasıl bir toplum refleksi var bizde ben anlamadım çözümsüz bir toplumuz umudum yok benim

5
1
yanıtYanıtla
azrail:

boğalar kafa kafaya toslamıışlar

0
4
yanıtYanıtla
BORDO BERELİMobil-IOS:

Ey vicdansız içkili burda yedin kendini ya öbür dünyada ne olucan acep

3
0
yanıtYanıtla
HaktürkMobil-IOS:

Amma cıçok biliyonuz begenmeyen terketsin avrupada yasasın

1
1
yanıtYanıtla
Yılmaz:

Kural koyar uygulamaz.ceza koyar sorgulamaz.Esenboğada park parasi 1-3 saat arasi 16.5 tl. Havaalaina girmeden yol kenarinda beklemeye bile park cezasi kesiyorkar niye? Halki iceri girip park etmeye zorlamak icin..niye?Soru sorma bu ulkede.dusunme bu ulkede.deli olmamak icten degil.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title