Haberler

Başkanlıktan Yazı İşleri Müdürlüğüne

Güncelleme:

Sandıklı'da Ballık beldesi Belediye Başkanı Hamza Öztürk, beldesinin kapanmasına tepki gösterip başkanlıktan istifa etti.

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi Ballık beldesi Belediye Başkanı Hamza Öztürk, beldesinin kapanmasına tepki gösterip başkanlıktan istifa etti. Öztürk 4 yıldır başkanlık yaptığı belediyede Yazı İşleri Müdürü oldu.

Aralık ayında Büyükşehir Yasasına göre nüfusu 2 binin altında olması nedeniyle Afyonkarahisar'da 48 belde kapanırken, Sandıklı ilçesinde ise 11 beldeden sadece Akharım beldesi kaldı.

Kapanan beldeler arasında yer alan Ballık beldesinde AK Parti'den belediye başkanı seçilen Hamza Öztürk, yasaya tepki göstermek adına başkanlıktan istifa etti.

Belediye Meclisi kararı ile yeni başkan seçilinceye kadar Mehmet Bircan başkanlığa vekalet ederken, eski başkan Öztürk dilekçe vererek, Yazı İşleri Müdürü olmak istediğini belirtti. Öztürk'ün talebini yerinde bulunca Yazı İşleri Müdürlüğüne atandı.

Eski Başkan Öztük, Yazı İşleri Müdürü olduktan sonra 1 yıl ücretsiz izine ayrıldı. Ballık Belediye Meclisi 4 kez yaptığı oylama sonrası ise Belediye Başkanı olarak Mesut Arısoy'u seçti.

İLGİNÇ AÇIKLAMALAR

Hamza Öztürk ilginç açıklamaları ile gündemde kalmıştı. Ballık beldesi doğumlu olanları beldeye çağırıp 4 yıl su ücreti almayacağını açıklayan Öztürk refarandum sonrası beldesindeki bir caddeye de Sezen Aksu Bulvarı adını vermişti. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sandıklı Akharım Ballık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title